Casper - 10/12/2014
Top Locatie schoon, nieuw, fris.
david - 10/12/2014
spannende sfeer en zeer vriendelijk personeel !
Rico - 15/12/2014
Kom er graag vaak leuke ervaringen opgedaan !
Stallion1979 - 16/12/2014
Erg geile lokatie voor iedereen die op zoek is naar spanning. Erg schoon en leuk publiek. De thema dagen zijn erg populair. Prima om te cruisen.
wesley - 16/12/2014
Super bioscoop. Uniek in zijn soort !!!
Avalon - 02/01/2015
Mooie, schone veilige en prettige plaats om leuke dingen te doen. Je wordt er door de medewerkers en bezoekers met respect behandeld. iets dat voor mij als vrouw gerustellend is. Toppie!!!
Lex - 07/01/2015
top zaak erg gezellig
Gizmo - 07/01/2015
Mooie bios en leuke speelmogelijkheden
daan - 21/01/2015
super gezellige bios daar altijd wat geils te beleven
Brombeer - 24/01/2015
Inderdaad de ontvangst in de winkel bij aankomst zegt vaak al een hoop over de kwaliteit. TOP!
chillsteldeventer - 29/01/2015
voor ons eerst binnen geweest met een rondleiding door een mooie lieve getinte dame met zeer goed uitleg waarbij je angst al wat weg trekt.we willen dan ook graag eens een middag/avond lekker losgaan en zouden dat graag eens delen met meerdere.ook de winkel erg veel aanbod. kus alvast uit deventer. xxx
loekikees - 04/02/2015
Top locatie en beleving altijd gezellig en geil. Medewerkers top
evi - 04/02/2015
mooie ruime bios, schoon en geile ruimtes voel me er op me gemak daar bij de boys
Antoinette - 11/02/2015
Super mooie cinema met voldoende ruimte om er lekker bezig te zijn. Vakkundige medewerkers die meedenken en voor ons een sleuteltje apart houden.
boetsie - 25/02/2015
Een leuke locatie waar je je zelf kan zijn lekkere sex gehad
Johan - 09/03/2015
Super mooie bios een genot om er te komen op alle manieren, gezellig en vriendelijke mensen, een genot op erotisch gebied.
Gothic meisje - 14/03/2015
Ik was het gothic meisje dat een paar weken terug in de cinema in arnhem de hoofden op hol heb gebracht van een groot aantal mannen. Het was mijn wens op Valentijns dag een aantal mannen te plezieren. Ik kreeg samen met mijn partner een uitgebreide rondleiding door de medewerker waarna na het uitkleden ik alleen werd gelaten door mijn partner. Wat een geweldige ervaring in die mooie schone en veilige cinema. medewerkers bedankt voor de uitleg en het geduld toppers zijn jullie. groeten Suus (gothic meisje)
boetsie - 14/03/2015
Een leuke locatie waar je je zelf kan zijn lekkere sex gehad
Monika - 14/03/2015
Voor de eerste x geweest was wel even heftig maar we hebben genoten en op aanraden van de medewerker zijn we s \'avonds nog terug geweest en hebben ook nog genoten van de stellen avond. bedankt Rob en Andrea dat wij na tienen nog naar binnen mochten :)
anoniem - 23/03/2015
ben er wel is vaak geweest, ik vindt het een mooie ruimte
stoer30 - 24/03/2015
top plek voor top sex
Erik - 24/03/2015
Zeer nette en spannende Erotische cinema
marcha - 24/03/2015
top zaak en geweldige uitleg over hoe de bioscoop werkt lieve Andrea bedankt voor jou geduld en uitleg xxx tot snel
Luc - 24/03/2015
Leuke geile en intieme bios zeer geile belevenis meegemaakt
crossdress40 - 30/03/2015
heerlijk dagje gehad gister in de gloryhol me laten pakken en niet voor het eerst. prime service beslist een aanrader xx
rens - 30/03/2015
mooie cinema. kom zeker snel een xtje weer langs. ben bi man en val op trannys xxx
Dreeske - 30/03/2015
Ben onlangs in de winkel geweest om leuke dingen te kopen.Zag mensen naar achter lopen en vroeg aan de medewerkster wat daar was. Na een rondleiding ben ik toch erg nieuwsgierig geworden. Wie weet kan ik mijn vriendje overhalen een keer te komen. Wat een mooie en frisse locatie.
Michel - 07/04/2015
Leuke locatie!gezellige middag gehad! kom zeker vaker, het is er schoon en er staan leuke dingen in de darkroom waar je het spannend kan maken. AANRADER!!!
young boy - 14/04/2015
Ben een regelmatig bezoeker van de cinema Zutphen. Super mooie en schone locatie met erg leuke ruimtes om geile spelletjes te doen. Gastvrije medewerkers daar.Top!!!
Petra - 14/04/2015
Allereerst een super mooie winkel met enorme keus aan kleding en speeltjes. Leuk personeel met product kennis, in deze branche niet geheel onbelangrijk!.Heb gister een rondleiding in de cinema gehad, wat ziet dat er mooi en schoon uit ik had er echt andere gedachtes bij, meer dat smoezelige maar alles behalve dat!!!Ga niet naar de cinema, maar mijn nieuwsgierigheid is wel bevredigd,maar in de winkel zal ik nog regelmatig komen om leuke dingen te kopen!
Donna - 14/04/2015
Kom graag op de Transdag, altijd gezellig druk. Maar... niet geheel onbelangrijk ik kan altijd super slagen voor mijn outfitjes!!!!ruime keuze en ik word altijd netjes en met respect geholpen. EC-TEAM thank
Edgar - 20/04/2015
naar Wendy\'s feestje geweest.Had het nog nooit meegemaakt maar de volgende keer weer!! De sfeer is goed, locatie schoon. Top!
Ferhit - 20/04/2015
Mooie en schone locatie,leuke ruimtes om spannende dingen te doen.
wesley - 20/04/2015
Zeer gezellig
Wesley - 20/04/2015
Super bioscoop
Marinda - 04/05/2015
Zeer ruime en nette bios, zijn er nu een aantal keren geweest en altijd gastvrij ontvangen en ook met respect behandeld door de overige bezoekers. We gaan er zeker regelmatig nog komen. Dikke kuzz van ons
Marinda - 04/05/2015
Ook hier zijn we geweest afgelopen week, zeer professioneel geholpen, en alles uitgelegd hoe het werkte, super gezellige dag gehad in de bios en aan het einde nog even een vibrator mezelf kado gedaan. Dikke kuzz ook voor Zutphen
Two Faces - 29/05/2015
we zijn in de bios geweest en een super geile dag beleefd, komen snel weer terug. een dikke 9 verdient
Elise - 02/06/2015
Gisteren in de winkel geweest voor een spannend jurkje om mijn geliefde te verrassen, ik zag steeds mensen naar achteren gaan en vroeg de medewerker wat daar was. Nou wat een spannend gebeuren was dat, wist niet dat dit bestond. Niet echt mijn ding maar wel leuk dat dit hier zit in Zutphen. Verder toppie geholpen en de juiste keuze van de verkoper (jammer is gay )maar mijn ventje helemaal gek toen ik voor hem stond met dat jurkje aan. dikke kus Zutphen
Kim - 22/06/2015
zeer mooi en ruim opgezette cinema. Erg goede sfeer en geschikt voor stelltjes
J & J - 22/06/2015
erg ruim opgezette cinema met veel mogelijkheden. Erg geschikt voor stelletjes. zeer goede sfeer.
jjoey - 22/06/2015
Goedendag mensen ben leuke 23 jarige spontane gozer die helemaal nieuw hierin is ga zeker vaker naar de cinema erg gezellig xx
henk & wendy - 14/07/2015
gisteren voor het eerst binnen gestapt en gevraagd naar de mogelijkheden. we kregen een rondleiding en waren verbaasd over de mogelijkheden. we gaan zeker nog een keer aan komen maar proberen ons nieuwe speeltje eerst samen thuis tot snel zutphen
altijdlief - 14/07/2015
Erg geile lokatie voor iedereen die op zoek is naar seks en spanning. Kan er volop genieten. Ik vind het heerlijk om daar naakt rond te lopen. Het mooie daarvan is dat iedereen het goed vind.
Willy1961 - 14/07/2015
Ik ga er 24 Juni weer eens kijken na lange tijd, en op deze lokatie al vaker actieve stellen meegemaakt.
Karel - 14/08/2015
was afgelopen dinsdag voor de eerste keer in Amersfoort en ben gelijk helemaal naakt gegaan ! was super, in de gay-cinema echt heerlijk genoten en kom snel weer terug.
Bradley - 15/08/2015
top erotische bioscoop
peter - 15/08/2015
veel geile momenten gehad hier vooral nudisten-naakt
K & M - 15/08/2015
Ik ga er vaak met een vrindinnetje heen. De laatste keer ook alleen. Valt veel te beleven
Jan - 31/08/2015
Wat een ontzettend gezellige en schone locatie met spannende speeldingen :)
Marco en Elsbeth - 31/08/2015
Vorige week voor het eerst naar de bios geweest wat een gezelligheid we werden rond geleid en kregen alles te zien ook werd ons uitgelegd hoe alles werkte, we kregen handdoeken van Rob en hebben ons heerlijk gedoucht waarna het feest kon beginnen. Na een paar uurtjes zijn we weer gegaan met de mededeling dat we nog terug kwamen. Rond 6 uur waren we er weer en hebben toen gelijk wat speelgoed aan geschaft en een spannend jurkje en een spannende string voor Marco. We hebben een top dag gehad en in alle ruimtes gespeeld. Wat een fijne medewerker die Rob toppie we gaan snel weer terug komen.kus van ons
René - 31/08/2015
Op donderdag 18 juni 2015 de naakt/nudisme thema-middag bezocht. Er was vrij vroeg een stel, waarvan de vrouw eerst door de man in de darkroom werd opgewarmd, waarna de overige bezoekers met haar mochten spelen. Dat gebeurde met respect. Ik heb de andere vrouwen/stellen gemist (zoals op diverse sites deze mensen zich voorstellen), dat had de gezelligheid verhoogd. Mooie en schone locatie. Fijn dat er een koffieapparaat is (heb ik de mogelijkheid van thee gemist?). Ik kom zeker terug.
maik - 31/08/2015
Hallo, ik kom morgen voor de 1e keer in me leven even een kijk je nemen heb zin in spanning lekker helemaal naakt te zijn alleen mijn vraag is Hoe het nou gaat wat moet ik doen en is er ook sex aanwezig ? Of dat niet
Lekkerkaal - 03/09/2015
Geef vooralsnog een 10.... nog nooit geweest maar wel plannen. Even kijken wanneer ik de drempelvrees overwonnen heb ;-)
Lekkerkaal - 03/09/2015
Geef vooralsnog een 10.... nog nooit geweest maar wel plannen. Even kijken wanneer ik de drempelvrees overwonnen heb ;-)
Robby - 07/09/2015
Hoi erotica is een top tent schoon en gast vrij leuke mensen ook achter de balie schoon en verzorgt en super hygiënisch en vooral discreet topper 😘 Robby uit Deventer
liek - 17/10/2015
16/10 2015 voor het eerst met mijn vaste stel bij jullie in de zaak geweest, het was voor ons 3e de eerste keer dat we bij jullie waren. we werden rondgeleid in de zalen en hoe spannend ook waren we snel op ons gemak. we hebben een bijzondere ervaring mogen beleven met meerdere mannen erbij. de winkel vonden we ook overzichtelijk en mooie en geile speeltjes. wie weet tot de volgende keer, want het was zeker nog een keer aan te raden
Joop - 10/11/2015
bij de bi ,en gay dag in arnhem best super en leuk en zeker leuke mannen daar bij , het is een aanrader daar
Koen - 04/01/2016
Ik vond het gezellig en heeel schoon en netjes een stelletje gezien maar ging snel weg was te druk voor hun? Over het algemeen gezellig doen we nog een keer 👍😀
Koen - 04/01/2016
Ik vond het gezellig en heeel schoon en netjes een stelletje gezien maar ging snel weg was te druk voor hun? Over het algemeen gezellig doen we nog een keer 👍😀
Nicola - 04/01/2016
Ik kom 3 december a.s. naar de nudistendag in Hilversum. Volgens een bekende een aanrader. Ik hoop dat ik niet teleurgesteld werd.
Gert-jan - 04/01/2016
Hoi ik kom binnen kort voor de eerste keer mijn vraag is er ook sex aanwezig Met vriendelijke groet
Gert-jan - 09/02/2016
Hoi ik kom binnen kort voor de eerste keer mijn vraag is er ook sex aanwezig Met vriendelijke groet
robinr - 09/02/2016
Ben nog steeds blij jullie \"eens\" ontdekt te hebben. Ga zo door.... (mooie nieuwe website trouwens)
Dick - 09/02/2016
Erg goed
Dana - 09/03/2016
K ga voor t eerst as zaterdag. Als onderdanige...mn ultieme droom. Wie komt mijn koningin helpen?? Heb dr zooo zin in
Willjamcharlsmeerbeek - 13/05/2016
Ik voel me opgemak bij jullie in Amersfoort en Hilversum
Sandy S - 13/05/2016
Afgelopen Za voor t eerst geweest ... samen met mijn heerlijke onderdanige sletje...super geile middag gehad... top ervaring....voor herhaling vatbaar
moontje - 13/05/2016
was vanmiddag voor het eerst hier met een vriend en heb me prima vermaakt, eerst een stukje film gekeken...nou ja gekeken... :-) en daarna naar de darkroom...was heel spannend met meerdere mannen...kom zeker een keer terug...
stel uit alkmaar - 06/07/2016
super vriendelijk personeel !! De ruimtes zijn duidelijk en schoon. werd op een gegeven moment wel erg heet. zeker voor herhaling vatbaar.
rachid - 06/07/2016
Gister voor het eerst wezen kijken.. Was er gezellig iedereen praatte gezellig met elkaar. Daarna nog gezien hoe een dame heerlijk werd verwend. Ik kom zeker nog wel eens een keer terug.
Travamelissa - 06/07/2016
Vandaag eens in de EC geweest in Zutphen voor uitleg en vragen. Bij binnenkomst werd ik verwelkomt door een gebruinde medewerker. Wat een snoepje :). Ik liep even door de winkel en na een paar minuten vroeg deze \"jongeman\" of hij kon helpen. Stotterend vroeg ik naar de cinema. Alles werd me uitgelegd en hoe het werkte en wat de mogelijkheden zijn. Ook inzake het Forum ik heb me dan ook gelijk geregistreerd. Ga nu kijken wat voor spannends zich hier afspeelt. En op de volgende transdag ben ik erbij. Rob bedankt lieverd je gaat me vaak zien. Dikke kuzzz Melissa
blonde - 07/07/2016
was maandag 22-06-2016 in bios was toppie mannen thx xxxxjes en tot .........
Danielle en martijn - 12/07/2016
Wij gaan zo even langs komen. Zijn benieuwd. Beide 39
stel uit alkmaar - 12/07/2016
SUPER vriendelijk personeel.!! ruimtes zijn alleen wat klein en erg heet. Verder is het schoon netjes en niet te druk..mannen die er waren vandaag waren ook super vriendelijk
Amalia - 12/08/2016
Heb erg genoten
altijdlief - 12/08/2016
Het is allemaal super. Bij binnenkomst al gelijk een vriendelijke dame. Een tien zou ik geven als de gloryhole ook rekening houden met kleine mannen. Kan er uren blijven.
Erik - 12/10/2016
Complimenten, 5 oktober in de avond langsgeweest. Super dame achter balie, warm welkom, geweldige avond in de cinema gehad. Dank je! Erik
altijdlief - 17/11/2016
Super, zijn jullie in Zutphen, heerlijk gezellig, lief, klein, volop sfeer. Eén nadeel, maar daar kunnen jullie niets aan doen. Het is zover weg.
Harko - 17/11/2016
Afgelopen donderdag de stap maar gewaagd en me laten voorlichten over erectie middelen. Wat een fantastische uitleg van de medewerker, ook de tip die hij noemde door wat warm te drinken om het te versterken klopte helemaal. Top product en uitleg
altijdlief - 17/11/2016
Super is deze cinema. ook zo fijn dat er rekening is gehouden met de gaten in holes voor wat kleinere mannen. Hoeven ze niet op hun tenen te staan.
Sexlife - 17/11/2016
Vandaag ons 1ste ervaring in een eroticcinema. We werden vriendelijk ontvangen en rondgeleid. Al de mensen beneden thumbs up voor jullie allen want voor mij was t heel spannend maar voelde me al gauw op mijn gemak. Bedankt
Marcel - 13/12/2016
Ben er al een paar keer op donderdag geweest wilt u ook eens kijken op zaterdag en wil ook een keer naar de BDSM avond toe
driekeerpotent - 20/12/2016
een super schone bioscoop, ik vind het alleen jammer dat er van de lingeriedag een naaktdag gemaakt is, het is juist zo spannend om een lul uit een slip te halen of met en doorzichtige slip rond te lopen.
XL_lady - 30/12/2016
Op zaterdag 10/12 voor t eerst geweest als gelegenheidsstel. Super ontvangen en rond geleid door de dame achter de balie. We vonden t erg klein en er was geen gelegenheid om je als stel terug te trekken om eerst even te acclimatiseren aan de omgeving. Verder is er niet echt toezicht op t naleven van de huisregels. [Meerdere keren \"Nee\" of \"Sssstttt!\" moeten zeggen tegen een hinderelijke (respectloze) jongeman] Niet te min alsnog een leuke/spannende middag gehad!!

Erotic cinema Amersfoort

Erotic cinema Amersfoort

Coninckstraat 4
3811 WJ Amersfoort

033 4756235
amersfoort@eroticcinema.nl

Erotic cinema Amersfoort

Erotic cinema Arnhem

Erotic cinema Arnhem

Steenstraat 118
6828 CP, Arnhem

026 4453345
arnhem@eroticcinema.nl

Erotic cinema Arnhem

Erotic cinema Hilversum

Erotic cinema Hilversum

Vaartweg 24c
1211 JJ, Hilversum

035 6219785
hilversum@eroticcinema.nl

Erotic cinema Hilversum

Erotic cinema Zutphen

Erotic cinema Zutphen

Spittaalstraat 72-74
7201 EE, Zutphen

0575 769004
zutphen@eroticcinema.nl

Erotic cinema Zutphen