Voor de tweede keer in de gloryhole

Berichten en oproepen m.b.t. de Gloryholes in Erotic Cinema in Amersfoort
Gebruikersavatar
RoBJ
Berichten: 2
Lid geworden op: 12 aug 2019 18:39
Geaardheid: bi
Geslacht: Man
Leeftijd: 29
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een MAN
Geaardheid bij stel: Hij biseksueel
Contacteer:

Voor de tweede keer in de gloryhole

Bericht door RoBJ »

Het valt mij op dat er veel gebruikers berichten op dit forum plaatsen over een eventueel eerste keer langskomen, nieuwsgierig maar natuurlijk ook erg spannend. Voor jullie zal ik omschrijven hoe mijn tweede bezoek aan de cinema was.


Op een vrijdag heb ik van werk een dagje vrij genomen. Vandaag zoek ik de spanning op. Ik zou mijzelf als bischierig bestempelen. Als ik op straat loop heb ik moeite om niet elke knappe vrouw te volgen met mijn ogen. Maar, ik denk ook al jaren hoe het zal zijn om een man te pijpen. Het moet zo geil zijn om met de knieën op de grond te zitten en van dichtbij een stijve lul te verwennen.
Een heerlijk gevoel om de cinema in te gaan. Mij maakt het niet uit wat ik tegenkom. Ik ga mij wel vermaken.

Terwijl ik naar de winkel loop begint de spanning al op te bouwen. Ik weet nog goed, hoe ik de eerste keer alleen maar langs ben gelopen. Het was mij toen nog te spannend. Ondertussen ben ik al een keer naar binnen geweest en weet ik hoe het werkt. Toen ben ik zelf gepijpt door een heerlijke trans en ben ik er daarna snel weer vandoor gegaan. Vandaag ga ik genieten. Ik word vriendelijk te woord gestaan in de winkel.

Bij binnenkomst is het nog redelijk rustig. Althans, dat denk ik. Ik weet niet zeker wanneer het rustig of druk is, maar ik kan mij nog uitkleden en mijn spullen in een kluisje doen. Het is rustiger dan de vorige keer. Achter mij op het grote bed is een ouder stel elkaar aan het verwennen terwijl een oudere man toekijkt. Hij ligt diep tussen haar benen en zij ligt in een extase. Terwijl ik mij uitkleed hoor ik luide kreten van bevrediging. Rustig loop ik een rondje door de cinema in mijn zwarte boxer. De darkroom is leeg, in de bios zitten enkele heren te kijken naar een bloedmooie dame die in de film een pijpbeurt geeft in een keuken. Bij de gay cinema is het ook leeg, maar in de glory holes zie ik enkele voeten onder de gordijnen.

Ik besluit om plaats te nemen in de cinema. Terwijl ik naar de porno film kijk strijk ik langzaam over mijn lul in mijn boxer. Achter mij hoor ik dat er iemand gepijpt wordt in de gloryholes. Een sappig ritmisch geluid gaat gepaard met een zacht gekreun. De film maakt mij niet zo veel meer uit, ik luister aandachtig naar dat heerlijke gekreun. Ik probeer mij in te denken wat ze nu ervaren. Zo te horen vinden ze het beiden heerlijk. Het wordt snel luider en de ritmiek wordt opgevoerd. Vrij snel barst het gekreun uit in een climax. Het gekreun dooft uit. Langzaam keert de rust terug alsof er niets gebeurd is. De andere heren in de cinema kijken onbewogen, ongestoord naar de film. Ik wacht een paar minuten.

Nu heb ik genoeg geacclimatiseerd. Ik ga naar de glory holes en zie dat er eentje vrij is. Gordijn dicht, dit is mijn hokje. Terwijl ik op mijn knieën ga bewonder ik de opening en oefen ik alvast pijpbewegingen. Dan komt er iemand aan, het gordijntje gaat op een kiertje en weer dicht. Dan gaat het gordijntje weer open en komt er plotseling een jongen ook in het hokje staan, ook hij heeft nog zijn boxer aan. Dit had ik niet verwacht. Hij duwt zijn boxer naar beneden en haalt zijn half stijve lul tevoorschijn. Deze drukt hij richting mij. Ik pak zijn lul vast en trek deze zachtjes naar achteren, een schone eikel laat zich zien. Deze neem ik in mijn mond, hier heb ik op gewacht. Ik proef direct dat deze jongen een roker is, maar het is niet storend. Met mijn tong maak ik zijn lul helemaal nat en ik geniet ervan om zijn stijve eikel op mijn tong te voelen. Ik weet nog hoe ik dacht 'dit is het, ik pijp voor het eerst!' Dan duwt hij mij iets naar achteren. Met mijn rug en mijn achterhoofd leun ik tegen de wand. Hij pakt mij bij mijn linkertepel en dan duwt hij zijn lul in mijn mond. Nu bepaald hij het ritme en hij duwt zijn lul steeds verder in mijn keel. Ik ben hier nog niet zo aan gewend en merk dat hij bijna tot achterin mijn keel duwt. Om een reflex te voorkomen geef ik een beetje tegengas. Ik pak zijn lul weer vast en duw hem lichtjes terug. Dan trekt hij zijn lul terug, stopt deze weer in zijn boxer en verdwijnt uit het hokje. Verwonderd over wat ik zojuist heb meegemaakt blijf ik in mijn hokje zitten. Jammer dat hij weg ging, ik genoot er van.

Het duurt echter niet heel lang of er komt weer iemand richting de glory hole. Dit keer wordt direct een lul aangeboden door de opening. Zonder twijfelen ga ik weer aan de slag. Deze lul is heerlijk verzorgd, schoon en glad. Wat is dit verrassend lekker, een klein beetje voorvocht ligt op zijn eikel. Ik leg zijn eikel op mijn tong en omsluit deze met mijn lippen. Ik knijp mijn wijsvinger en duim om zijn lul heen, vlak achter zijn eikel. Met mijn vingers trek ik zachtjes zijn huid naar achteren. Ik begin hem te pijpen met zachte stroken. Terwijl ik op en neer ga voel ik zijn lul steeds harder worden. Nog even en zijn lul is op volle sterkte. Ik leun naar voren om zijn lul zo diep mogelijk in mijn keel te laten verdwijnen. Met mijn vingers duw ik mij iets omhoog van de grond. Met een holle rug rijk ik steeds verder omhoog terwijl zijn lul schuin naar beneden gericht in mijn mond verdwijnt. Ik merk dat ik niet te veel moet slikken, anders wordt het straks nog droog. Ik wil dit wel goed doen. Pas als hij klaarkomt weet ik dat ik het echt goed heb gedaan. Ik bedenk mij dat ik niet heb bedacht hoe ik dat zou willen. Over mij heen? In mijn mond? Af en toe wissel ik af door hem af te trekken, niet te hard, niet te rustig. Dit geeft mij kans om zijn lul en ballen te bewonderen. Zijn lul is echt heerlijk stevig en zijn ballen bewegen mee. Ik ben nu volgens mij een paar minuten bezig, maar de tijd die doet er niet toe. Samen hebben we een ritme gevonden. Beiden zijn we op onze eigen manier aan het genieten. Alles is gespannen en staat op scherp, wat een fantastisch gevoel. Ik neem zijn lul weer op mijn tong en laat deze in mijn mond glijden. Soepel en sappig verdwijnt zijn lul bij elke stoot iets dieper in mijn keel. Ik voel tegen mijn gehemelte zijn eikel hard en groot worden. Een lichte kreun. Terwijl ik nog een keer naar achteren trek voel ik zijn zaad in mijn keel stromen. Een neutrale, bijna frisse smaak en een onbeschrijfelijk gevoel. Met zijn ballen omhoog getrokken komt hij kloppend klaar. Pulserend vloeit zijn zaad achterin mijn tong in mijn keel. Ik had het graag helemaal in mijn mond gehad maar ik slik alles gulzig door en ik blijf steeds zachter deze heerlijke penis masseren. Stevig omsluit ik zijn lul met mijn vingers en knijp de laatste druppel naar mij toe en lik deze af. Dan hoor ik een 'dank je wel' van de andere kant en gaat deze man er weer vandoor.

Wat heb ik genoten. EC en heren bedankt. Vrijdag volgende week wil ik er weer zijn. Stuur maar een PB bij interesse. Ik ben klaar om heerlijke lullen leeg te zuigen, dames te verwennen, mijzelf te laten verwennen, ... Dat is zo mooi. Een plek waar iedereen welkom is om seksuele fantasieën waarheid te laten worden.

Nog een foto van de mijne als cadeautje

xx
Bijlagen
400.jpg
400.jpg (95.72 KiB) 9140 keer bekeken
Laatst gewijzigd door RoBJ op 13 aug 2019 05:02, 2 keer totaal gewijzigd.
Suck Him, Lick Him, use your Tongue and he will Give you a Mouthful of Cum
rick73
Berichten: 64
Lid geworden op: 02 aug 2016 23:04
Geaardheid: bi
Geslacht: Man
Leeftijd: 44
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een STEL
Geaardheid bij stel: Hij biseksueel
Fetish: Exhibitionisme
Locatie: Weesp
Contacteer:

Re: Voor de tweede keer in de gloryhole

Bericht door rick73 »

Wat een heerlijk verhaal, zo geil.
tvpijper
Berichten: 103
Lid geworden op: 01 sep 2018 12:30
Geaardheid: bi
Geslacht: Man
Leeftijd: 48
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een MAN
Geaardheid bij stel: Transseksueel
Fetish: Transseksueel / Crossdresser
Contacteer:

Re: Voor de tweede keer in de gloryhole

Bericht door tvpijper »

Heel herkenbaar verhaal! Ik doe het ook regelmatig. Maar oei, je doet dit onveilig ... ik doe het enkel met condoom en gelukkig is dat voor de meeste mannen geen probleem.
FirstTimer
Berichten: 167
Lid geworden op: 06 sep 2016 21:58
Geaardheid: bi
Geslacht: Man
Leeftijd: 30
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een MAN
Geaardheid bij stel: Hij biseksueel
Fetish: BBW
Contacteer:

Re: Voor de tweede keer in de gloryhole

Bericht door FirstTimer »

pff.. yummie. Zo herkenbaar. Ik heb het nog meer enkele keren gedaan maar wat smacht ik weer naar zaadjes door mijn keeltje :oops:
Gebruikersavatar
Marjan
Berichten: 5
Lid geworden op: 17 feb 2018 19:44
Geaardheid: bi
Geslacht: Man
Leeftijd: 0
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een Transseksueel
Geaardheid bij stel: Hij biseksueel
Fetish: Transseksueel / Crossdresser
Contacteer:

Re: Voor de tweede keer in de gloryhole

Bericht door Marjan »

Ik weet dat het al even geleden is maar wat een heerlijk verhaal RoBJ. Zo spannend ook. En ik begrijp wat tvpijper bedoelt met onveilig maar mijn god, wat zou ook ik graag dat heerlijke zaad door mijn keel willen voelen glijden. De smaak, de warmte, oh zalig moet het zijn.
Gebruikersavatar
Rubindream
Berichten: 21
Lid geworden op: 02 jan 2018 18:40
Geaardheid: bi
Geslacht: Man
Leeftijd: 45
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een STEL
Geaardheid bij stel: Hij biseksueel
Fetish: Exhibitionisme
Locatie: Brabant
Contacteer:

Re: Voor de tweede keer in de gloryhole

Bericht door Rubindream »

Bloedgeil verhaal en zo herkenbaar: die zenuwen in je lijf als je binnenstapt en je fantasie op hol slaat als je in de cinema zit. Snel zo’n hokje in en het moment dat je een vreemde pik door de gloryhole ziet komen en je neemt hem in je mond zoals je dat zelf ook het liefstE hebt. De laatste tijd vind ik het ook fijn om zelf wat dominanter te zijn. Zonder blikken of blozen bij iemand in het hokje te stappen, hem naar beneden te dirigeren en mijn pik direct in zijn mond te stoppen. Het verbaasd me elke keer weer hoe gewillig de meeste vreemden hier op in gaan. Ze laten zich door mij domineren als ik het ritme vanuit mijn heupen aangeef, gaan ze mee in mijn spel. Ik laat me verwennen en leun achterover zodat mijn pik heel diep gezogen kan worden.
Gebruikersavatar
RoBJ
Berichten: 2
Lid geworden op: 12 aug 2019 18:39
Geaardheid: bi
Geslacht: Man
Leeftijd: 29
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een MAN
Geaardheid bij stel: Hij biseksueel
Contacteer:

Re: Voor de tweede keer in de gloryhole

Bericht door RoBJ »

Mijn laatste avontuur is alweer veel te lang geleden zie ik. Ik hoop snel op betere tijden waarin we weer naar de cinema mogen.
Ondertussen ben ik inspiratie aan het opdoen door te kijken naar porno van bijvoorbeeld het kanaal van lvilu op PH. Hoe komen jullie deze periode door?
Suck Him, Lick Him, use your Tongue and he will Give you a Mouthful of Cum
Leonidas
Berichten: 47
Lid geworden op: 11 dec 2018 15:07
Geslacht: Man
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een MAN
Geaardheid bij stel: Hij biseksueel
Fetish: Exhibitionisme
Contacteer:

Re: Voor de tweede keer in de gloryhole

Bericht door Leonidas »

Wat een fantastisch verhaal, ik heb me er net heerlijk bij afgetrokken.

Ik had een soortgelijke eerste ervaring. Sindsdien verslaafd aan pijpen en kan niet wachten tot ik weer naar de EC kan

O ja, je hebt ook een prachtige pik!
rick73
Berichten: 64
Lid geworden op: 02 aug 2016 23:04
Geaardheid: bi
Geslacht: Man
Leeftijd: 44
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een STEL
Geaardheid bij stel: Hij biseksueel
Fetish: Exhibitionisme
Locatie: Weesp
Contacteer:

Re: Voor de tweede keer in de gloryhole

Bericht door rick73 »

Wat is dit toch een eerlijk en geil verhaal. Zou me stiekem heerlijk lijken om de derde keer mee te maken!
Leonidas
Berichten: 47
Lid geworden op: 11 dec 2018 15:07
Geslacht: Man
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een MAN
Geaardheid bij stel: Hij biseksueel
Fetish: Exhibitionisme
Contacteer:

Re: Voor de tweede keer in de gloryhole

Bericht door Leonidas »

rick73 schreef: 26 jan 2021 00:50 Wat is dit toch een eerlijk en geil verhaal. Zou me stiekem heerlijk lijken om de derde keer mee te maken!
Anders ik wel! Misschien bevat het vervolg wel een trio? ;)
Plaats reactie
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten