Pagina 1 van 1

Stel op zoek naar stel

BerichtGeplaatst: 20 jun 2020 18:59
door stefanalmere
Leuk stel op ontdekkingstocht. Welk leuk stel tussen 30 en 50 jaar oud gaat ons daarbij helpen?

Re: Stel op zoek naar stel

BerichtGeplaatst: 27 jun 2020 14:54
door Eroticcinema Arnhem
Beste stefanalmere,

Wat ontzettend leuk dat jullie ervoor gekozen hebben om lid te worden van ons forum. De plek voor stoute ontmoetingen, spannende verhalen, het delen van fantasieën en het leggen van contacten.

Via deze weg willen we jullie erop attenderen dat deze rubriek alleen bedoeld is om je voor te stellen. Jullie hebben je nu voorgesteld aan iedereen op ons forum, welkom!

Wij hebben voor de 3 verschillende cinema’s een aparte rubriek. Zo kun je gericht in contact komen met andere leden bij de cinema die jouw voorkeur heeft.

Wanneer je in één van onze rubrieken een bericht plaatst kan iedereen hierop reageren. Door gebruik te maken van de verschillende sub rubrieken kom je snel in contact met gelijkgestemden.

Wij vragen je om geen berichten te plaatsen die betrekking hebben op afspraken buiten onze cinema. Ook is het niet toegestaan om reclame en persoonsgegevens te delen op ons forum. Deze berichten zullen worden verwijderd.

Wil jij op de hoogte blijven van alle themadagen en extra feestjes, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Mochten er nog vragen zijn, dan beantwoorden wij die graag voor je.
Dit kan via de mail, het forum of telefonisch.

Wij wensen je veel plezier op ons forum en hopelijk gauw tot ziens in onze cinema.

Met vriendelijke groet,
Het EroticCinema team