Hallo

Nieuwe en bestaande gebruikers van ons Forum kunnen hier zichzelf voorstellen.
23 jun 2020 10:46


 • Dag lieverdjes wij zijn nieuw hier ik ben een Nederlandse lange slanke transsexueel en samen met mijn bi friend houden wij ervan om af en toe hoerige kinky sex met anderen te hebben. Ik ben altijd in mooie erotische lingerie met high heels gekleed en ben onderdanig en een nymphomane slet. Mijn biboy is versa en valt alleen op mooie verzorgde mensen.zo af en toe zullen we hier n oproepje plaatsen dus wie weet tot gauw ? Kusjes en likjes d :D :D
  tetusapo
   
  Berichten: 1
  Geregistreerd: 23 jun 2020 10:28
  Geslacht: Man
  Leeftijd: 46
  Waar ben je op naar zoek?: Wij zijn een stel en zoeken een MAN

27 jun 2020 14:45


 • Beste , tetusapo

  Wat ontzettend leuk dat jullie ervoor gekozen hebben om lid te worden van ons forum. De plek voor stoute ontmoetingen, spannende verhalen, het delen van fantasieën en het leggen van contacten.

  Via deze weg willen we jullie erop attenderen dat deze rubriek alleen bedoeld is om je voor te stellen. jullie hebben je nu voorgesteld aan iedereen op ons forum, welkom!

  Wij hebben voor de 3 verschillende cinema’s een aparte rubriek. Zo kun je gericht in contact komen met andere leden bij de cinema die jouw voorkeur heeft.

  Wanneer je in één van onze rubrieken een bericht plaatst kan iedereen hierop reageren. Door gebruik te maken van de verschillende sub rubrieken kom je snel in contact met gelijkgestemden.

  Wij vragen je om geen berichten te plaatsen die betrekking hebben op afspraken buiten onze cinema. Ook is het niet toegestaan om reclame en persoonsgegevens te delen op ons forum. Deze berichten zullen worden verwijderd.

  Wil jij op de hoogte blijven van alle themadagen en extra feestjes, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Mochten er nog vragen zijn, dan beantwoorden wij die graag voor je.
  Dit kan via de mail, het forum of telefonisch.

  Wij wensen je veel plezier op ons forum en hopelijk gauw tot ziens in onze cinema.

  Met vriendelijke groet,
  Het EroticCinema team
  Avatar gebruiker
  Eroticcinema Arnhem
   
  Berichten: 1884
  Geregistreerd: 03 dec 2011 16:13
  Geslacht: Man
  Leeftijd: 0
  Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een STELKeer terug naar Stel jezelf voor
Informatie
 • Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten