Pagina 1 van 1

Hoi allen!

BerichtGeplaatst: 09 jul 2020 21:30
door Geilstelletje2
Hoi allen,

Wij willen ons even voorstellen, omdat we nieuw zijn hier op het forum. Wij zijn een ondernemend, uitdagend en zeer stout stelletje uit het midden van ons land. We houden van grenzen opzoeken, alleen hebben we die nog (bijna) niet gevonden. In Duitsland zijn wij een een graag gezien koppel in de EroKino. Wij willen het nu ook wat dichter bij huis zoeken en zijn erg benieuwd naar de bios in Nederland.

We hopen hier leuke ideeën vandaan te halen en weer meer te ontdekken.

Vragen staat vrij!!

Grtz,
Het Geile Stelletje

Re: Hoi allen!

BerichtGeplaatst: 11 jul 2020 14:13
door Eroticcinema H'sum
Beste Geilstelletje2,

Wat ontzettend leuk dat je ervoor gekozen hebt om lid te worden van ons forum. De plek voor stoute ontmoetingen, spannende verhalen, het delen van fantasieën en het leggen van contacten. Je hebt je nu voorgesteld aan iedereen op ons forum, welkom!

Via deze weg willen we je er op attenderen dat deze rubriek alleen bedoeld is om je voor te stellen, andere gebruikers kunnen niet op dit bericht reageren.

Wij hebben voor de 3 verschillende cinema’s een aparte rubriek. Zo kun je gericht in contact komen met andere leden bij de cinema die jouw voorkeur heeft.
Wanneer je daar in één van onze rubrieken een bericht plaatst kan iedereen hierop reageren. Door gebruik te maken van de verschillende sub rubrieken kom je snel in contact met gelijkgestemden.

Wij vragen je om geen berichten te plaatsen die betrekking hebben op afspraken buiten onze cinema. Ook is het niet toegestaan om reclame en persoonsgegevens te delen op ons forum. Deze berichten zullen worden verwijderd.

Mochten er nog vragen zijn, dan beantwoorden wij die graag voor je.
Dit kan via de mail, het forum of telefonisch.

Wij wensen je veel plezier op ons forum en hopelijk gauw tot ziens in onze cinema!

Met vriendelijke groet,
Het EroticCinema team