Pagina 1 van 1

Nieuwschierig, even voorstellen

BerichtGeplaatst: 10 jul 2020 09:07
door Nieuw
Hallo mooie mensen,

Ik ben nog nooit naar een erotisch cinema geweest en het lijkt mij enorm leuk om dat samen met mijn man te ervaren.

Kan iemand mij aub vertellen wat te verwachten, wat mag en wat mag niet op seksueel gebied... wat mag ik met hem en hij met mij waar andere wellicht bij zijn bijvoorbeeld?

Ik hoor het heel graag.

Groetjes,

Re: Nieuwschierig, even voorstellen

BerichtGeplaatst: 10 jul 2020 10:27
door Eroticcinema H'sum
Beste,

Wat ontzettend leuk dat je ervoor gekozen hebt om lid te worden van ons forum. De plek voor stoute ontmoetingen, spannende verhalen, het delen van fantasieën en het leggen van contacten.

Via deze weg willen we je erop attenderen dat deze rubriek alleen bedoeld is om je voor te stellen. Je hebt je nu voorgesteld aan iedereen op ons forum, welkom!

Wij hebben voor de 3 verschillende cinema’s een aparte rubriek. Zo kun je gericht in contact komen met andere leden bij de cinema die jouw voorkeur heeft.

Wanneer je in één van onze rubrieken een bericht plaatst kan iedereen hierop reageren. Door gebruik te maken van de verschillende sub rubrieken kom je snel in contact met gelijkgestemden.

Wij vragen je om geen berichten te plaatsen die betrekking hebben op afspraken buiten onze cinema. Ook is het niet toegestaan om reclame en persoonsgegevens te delen op ons forum. Deze berichten zullen worden verwijderd.

Mochten er nog vragen zijn, dan beantwoorden wij die graag voor je.
Dit kan via de mail, het forum of telefonisch.

Wij wensen je veel plezier op ons forum en hopelijk gauw tot ziens in onze cinema!

Met vriendelijke groet,
Het EroticCinema team