Tips

Algemene oproepen, berichten, verhalen m.b.t. Erotic Cinema in Hilversum
Gebruikersavatar
wild romance
Berichten: 76
Lid geworden op: 30 mei 2011 23:11
Geaardheid: hetero
Geslacht: Man / Cis-man
Leeftijd: 52
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een STEL
Geaardheid bij stel: Homo seksueel
Fetish: Squirting
Locatie: Schoonhoven
Contacteer:

Tips

Bericht door wild romance »

Mag ik als sinds vele jaren vaste 100% hetero bezoeker een paar tips mee geven?

Doeners,
zie ook andere recente mails hier over.
We hebben veel te veel verschillende themadagen en dat is erg verwarrend voor iemand die hetero is. Of het nu naaktdag, travstie of fetish of bi-gay is, het draait allemaal om homo- of bisexuelen en we weten als hetero gewoon niet meer wanneer we naar de cinema kunnen. Ook voor mensen die spontaan binnen lopen, zoals stellen is dat heel teleurstellend. Je gaat als je zin hebt, en niet als het volgens de agenda kan. maar als er dan toch themadagen moeten zijn, maak dan op de woensdag een Doenersdag voor hetero's. Lijkt me heel leuk en laat dan de avonden altijd allemaal normale avonden zijn. Waarom zou dat niet kunnen?


Verder, kunnen jullie iets gaan doen aan de kwaliteit van de films? Ik ben echt niet zo kritisch maar kom op, jullie zijn een cinema!
De films zijn regelmatig van erbarmelijke kwaliteit. Films van 20 jaar oud die zonder enige interesse zijn opgenomen, mannen die vrouwen hardhandig misbruiken, dubbel anaal, kokhalzen, you name it. Voor een beetje erotiek is een mooie sexy film toch voor iedereen leuk? De werkelijk verschrikkelijk slechte duitse amateurfilmpjes in de centrale ruimte worden op gezet omdat ze drie uur duren en de man achter de balie er dan voorlopig geen omkijken naar heeft. Getuigt echt van interesse! Ik heb er al meerdere malen iets over gezegd, maar het helpt niet.
In de heterozaal in Hilversum zit al jaren een vieze bruine vlek in het beeldscherm. Kan daar iets aan gedaan worden?

Veel mensen, vooral ook stellen merken nogal eens op dat het overal zo vreselijk donker is. Als je van buiten naar binnen gaat, breek je je nek en je hebt geen overzicht in wie je begroet etc etc. Kluisjes vinden op de tast. Koffie is lastig.
Dus kan er in de centrale ruimte veel meer licht aan dan nu het geval is?

Gay activiteiten. Ik heb overal respect voor, maar ik krijg een afknapper van gay activiteiten in de heterozaal. Ik zit een film te kijken en twee mannen gaan elkaar met veel verve zitten pijpen enz enz. Daar heb ik last van en dat vind ik een nadeel van cinema's. Misschien willen jullie daar eens aandacht aan besteden

Verder vind ik veel dingen heel leuk hoor ! Anders kwam ik natuurlijk niet :-)
Ik vind de hygiene aktie met handdoeken overigens heel erg goed!

Bedankt!
Wild Romance
stout-tvmeisje
Berichten: 11
Lid geworden op: 09 dec 2013 18:02
Geslacht: Vrouw / Cis-vrouw
Leeftijd: 34
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een vrouw en zoek een MAN
Fetish: Crossdresser
Locatie: Pikkenstreek in Zaadland
Contacteer:

Re: Tips

Bericht door stout-tvmeisje »

Nou nou, Wild Romance, het leven van een 100% hetero gaat kennelijk niet over rozen in de EC...

Ik kan me voorstellen dat jij bepaalde dingen op seksgebied in de EC liever niet ziet, alleen geldt dat ook voor ons allemaal, hoor. He, ho of bi, maakt niet uit. Ik zou een heleboel dingen in de EC kunnen noemen die ik ook erg vervelend vind (zoals stinkende mannen, ongewassen lullen, mensen met overgewicht, haantjes gedrag van hetero's als een vrouw eindelijk binnenkomt, foute heterostellen, valse nichten, gillende onderdanige vrouwen die keihard worden afgestraft, pratende mensen die uitgebreid over de langdurige ziekte van oma zitten te vertellen, enzovoort). Maar ik weet natuurlijk ook dat de EC niet mijn privé domein is (helaas, anders zouden er heel weinig mensen worden toegelaten! :D ) en dat ik in dat opzicht weinig van de directie kan verwachten. In zulke situaties probeer ik het door de vingers te zien en er het beste van te maken, wat vaak ook lukt. Zoveel mensen zoveel smaken. Zolang zij mij niet lastig vallen, vind ik alles eigenlijk prima. Ieder zijn/haar gekte, toch? Want in mijn ogen vereist een bezoek aan een pornobioscoop enige mate van flexibiliteit en een open relaxte houding. Als je die niet hebt, kun je als 100% hetero veel beter thuis blijven bij vrouw en kinderen :D Sterkte!
Gebruikersavatar
Eroticcinema H'sum
Berichten: 1561
Lid geworden op: 03 dec 2011 16:20
Geslacht: Man / Cis-man
Leeftijd: 0
Waar ben je op naar zoek?: Wij zijn een stel en zoeken een ANDER STEL
Contacteer:

Re: Tips

Bericht door Eroticcinema H'sum »

Beste Wild Romance,

Allereerst TIPS die echt bijdrage aan onze Cinema's zijn bij ons altijd welkom.

Themadagen :
Het is bij alle vestigingen van EroticCinema IEDERE donderdag Naaktdag
Daarnaast hebben wij nog 4 andere Themadagen in de maand .
Iedereen is deze dagen welkom en er worden altijd hetero en homo films gedraaid,
Aan 2 van onze dagen zit een verplichting (dresscode).
Wij zijn ongeveer 26 dagen in de maand geopend waarvan er dus 6 dagen (23% ) zijn met een verplichting dat lijken ons er niet VEEL te VEEL.
Onze themadagen vallen op vaste dagen en worden altijd aangekondigd en toegelicht op onze site , zo weet je als bezoeker van te voren wat je te wachten staat en kun je zelf beslissen of dat je dan wel of niet komt.

De Films:
Er worden gemiddeld 4 films per dag per genre gedraaid in de filmzalen, grotendeels komen deze films wekelijks nieuw bij ons binnen en zijn de films van verschillende labels en vallen onder verschillende subcategorieën . Van erbarmelijke kwaliteit, is absoluut geen sprake.
In de centrale ruimte worden inderdaad vaker amateur , gangbang, reporter en/of Duitse films gedraaid hierdoor kun je dus kiezen voor een wat snellere moderne film met meer actie in de filmzalen of een wat lange amateuristische films in de centrale ruimte . Wederom voor ieder wat wils.

Het beeldscherm:
Ik heb zojuist het scherm gecontroleerd en hier is wel sprake van een iets schaduwachtige verkleuring aan de rechterkant van het scherm . Van een VIEZE BRUINE VLEK is absoluut geen sprake.
Ikzelf werk hier anderhalf jaar en ben er nog nooit op een bezoeker door aangesproken maar wij zullen kijken hoe we dit kunnen verbeteren .

Verlichting:
Op de koffieautomaat , de blikjesautomaat , de entree naar de
darkroom(donkere ruimte) zit extra led verlichting . Wij hebben nog niet vernomen dat iemand zijn locker niet meer terug kon vinden , zijn nek gebroken heeft of plaats van koffie wat anders in zijn bekertje kreeg.

Gay activeiten:
Hier kunnen wij erg kort over zijn IEDEREEN is bij ons welkom.

Mocht je je vinden in het bovenstaande ben je bij ons altijd welkom , en mocht er iets zijn tijdens het Cinemabezoek meldt het bij altijd bij de Balie. Filmverzoekje ? in overleg kan er altijd een uitzondering gemaakt worden.

TIP !
Privecabines:
Hier kun je een film naar geheel eigen keuze kijken zonder dat je ineens 2 andere mannen treft en je mag zelf kiezen of je het licht aan of uit doet, je krijgt altijd een lekker bakje koffie netjes ingeschonken door de medewerker achter de balie.
Ik heb net alle tv's nagekenen, geen vieze bruine vlekken.


Erwin , Eroticcinema Team
jack1

Re: Tips

Bericht door jack1 »

Eroticcinema H'sum schreef:Gay activeiten:
Hier kunnen wij erg kort over zijn IEDEREEN is bij ons welkom.
Dat is mooi maar sommige mensen voelen zich daar niet zo prettig bij, net zoals vrouwen en stellen het meestal niet prettig vinden als er heel veel mannen dichtbij staan.

Ik ging laatst ook even in de heterocinema zitten. Voor ik het wist zat er een andere man naast me die ongevraagd aan m'n prive delen probeerde te zitten. :(
Gebruikersavatar
Eroticcinema H'sum
Berichten: 1561
Lid geworden op: 03 dec 2011 16:20
Geslacht: Man / Cis-man
Leeftijd: 0
Waar ben je op naar zoek?: Wij zijn een stel en zoeken een ANDER STEL
Contacteer:

Re: Tips

Bericht door Eroticcinema H'sum »

Beste Thor:


QUOTE" Mocht je je vinden in het bovenstaande ben je bij ons altijd welkom , en mocht er iets zijn tijdens het Cinemabezoek meldt het bij altijd bij de Balie."

Thor schreef:
Eroticcinema H'sum schreef:Gay activeiten:
Hier kunnen wij erg kort over zijn IEDEREEN is bij ons welkom.
Dat is mooi maar sommige mensen voelen zich daar niet zo prettig bij, net zoals vrouwen en stellen het meestal niet prettig vinden als er heel veel mannen dichtbij staan.

Ik ging laatst ook even in de heterocinema zitten. Voor ik het wist zat er een andere man naast me die ongevraagd aan m'n prive delen probeerde te zitten. :(
Wilf
Berichten: 12
Lid geworden op: 14 dec 2013 21:50
Geslacht: Man / Cis-man
Leeftijd: 55
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een VROUW
Contacteer:

Re: Tips

Bericht door Wilf »

Beste Erwin van de EC,

Jammer dat je zo makkelijk over de tips van wild romance heenstapt en de argumenten wegwuift.
Ik zie hier een heleboel valide punten.

Er zijn een aantal punten waar je als exploitant niet veel aan kan veranderen maar er zijn toch ook zaken die best wel binnen jullie invloedssfeer liggen.
Neem die ter harte en vraag jezelf af hoeveel klanten mogelijk dezelfde mening zijn toegedaan.

Even in het kort mijn mening:
1. Themadagen: het is inderdaad altijd een kwestie van even in de agenda kijken voordat ik besluit om naar de EC te gaan en dan komt het dus regelmatig voor dat ik toch maar besluit om niet te gaan. (28% is best veel).
2. Films: ook ik zit niet te wachten op films waarin vrouwen geslagen worden. maar ja ieder zijn meug
3. Beeldscherm: het beeldscherm in de hetero cinema in hilversum heeft idd een vlek
4. Verlichting: Wat meer contrasten in de verlichting zou het misschien wat geiler maken? (donkerder in de darkroom en lichter in het centrale deel). weet ik eigenlijk niet.
5. Gay activiteiten: Ik vind dit in de hetero cinema prima hoor. alleen snap ik het niet. Ik zou verwachten dat je als homo meer opgewonden zou worden in de gay cinema? Kan en wil je overigens als exploitant niet veel aan doen lijkt me.

Ik krijg de indruk dat wild romance slechts wat opbouwende kritiek heeft trachten te uiten. Gewoon positieve feedback.
Zonder afbreuk te doen aan het feit dat EC de beste sexcinema's van Nederland zijn. (bij mijn weten).

Doe hier je voordeel mee.

Wilf
Gebruikersavatar
wild romance
Berichten: 76
Lid geworden op: 30 mei 2011 23:11
Geaardheid: hetero
Geslacht: Man / Cis-man
Leeftijd: 52
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een STEL
Geaardheid bij stel: Homo seksueel
Fetish: Squirting
Locatie: Schoonhoven
Contacteer:

Re: Tips

Bericht door wild romance »

Klopt, Wilf geeft eigenlijk precies aan wat ik bedoel. Waarvoor bedankt.
Ik ben niet voor niets al jarenlang een vaste bezoeker en de dingen die ik zeg heb ik ook al vaker besproken met medebezoekers.
Wild
Nikki007

Re: Tips

Bericht door Nikki007 »

wild romance schreef:Mag ik als sinds vele jaren vaste 100% hetero bezoeker een paar tips mee geven?

Doeners,
zie ook andere recente mails hier over.
We hebben veel te veel verschillende themadagen en dat is erg verwarrend voor iemand die hetero is. Of het nu naaktdag, travstie of fetish of bi-gay is, het draait allemaal om homo- of bisexuelen en we weten als hetero gewoon niet meer wanneer we naar de cinema kunnen. Ook voor mensen die spontaan binnen lopen, zoals stellen is dat heel teleurstellend. Je gaat als je zin hebt, en niet als het volgens de agenda kan. maar als er dan toch themadagen moeten zijn, maak dan op de woensdag een Doenersdag voor hetero's. Lijkt me heel leuk en laat dan de avonden altijd allemaal normale avonden zijn. Waarom zou dat niet kunnen?


Verder, kunnen jullie iets gaan doen aan de kwaliteit van de films? Ik ben echt niet zo kritisch maar kom op, jullie zijn een cinema!
De films zijn regelmatig van erbarmelijke kwaliteit. Films van 20 jaar oud die zonder enige interesse zijn opgenomen, mannen die vrouwen hardhandig misbruiken, dubbel anaal, kokhalzen, you name it. Voor een beetje erotiek is een mooie sexy film toch voor iedereen leuk? De werkelijk verschrikkelijk slechte duitse amateurfilmpjes in de centrale ruimte worden op gezet omdat ze drie uur duren en de man achter de balie er dan voorlopig geen omkijken naar heeft. Getuigt echt van interesse! Ik heb er al meerdere malen iets over gezegd, maar het helpt niet.
In de heterozaal in Hilversum zit al jaren een vieze bruine vlek in het beeldscherm. Kan daar iets aan gedaan worden?

Veel mensen, vooral ook stellen merken nogal eens op dat het overal zo vreselijk donker is. Als je van buiten naar binnen gaat, breek je je nek en je hebt geen overzicht in wie je begroet etc etc. Kluisjes vinden op de tast. Koffie is lastig.
Dus kan er in de centrale ruimte veel meer licht aan dan nu het geval is?

Gay activiteiten. Ik heb overal respect voor, maar ik krijg een afknapper van gay activiteiten in de heterozaal. Ik zit een film te kijken en twee mannen gaan elkaar met veel verve zitten pijpen enz enz. Daar heb ik last van en dat vind ik een nadeel van cinema's. Misschien willen jullie daar eens aandacht aan besteden

Verder vind ik veel dingen heel leuk hoor ! Anders kwam ik natuurlijk niet :-)
Ik vind de hygiene aktie met handdoeken overigens heel erg goed!

Bedankt!
Wild Romance
Fijn he die hygiene aktie met die handdoeken?! :lol:
Nikki
Nikki007

Re: Tips

Bericht door Nikki007 »

Ik ging laatst ook even in de heterocinema zitten. Voor ik het wist zat er een andere man naast me die ongevraagd aan m'n prive delen probeerde te zitten. :([/quote][/quote]

Ik ging laatst in de heterozaal zitten.
Voordat ik het wist zaten er twee heteromannen naast mij die ongevraagd aan mijn privedelen probeerde te zitten.

Wat maakt het uit wat de seksuele voorkeur is van degene die aan je wil zitten?
Als jij of ik daar op dat moment niet van gedient zijn dan kan je dat gewoon zeggen!!!
Wordt altijd wel naar geluisterd.
Zo niet dan loop je naar de medewerker van de EC en word het opgelost

Tip
Probeer het negatieve eens in iets positiefs om te zetten.
Ipv te kijken wat je niet leuk vind ga eens op zoek naar iets wat je wel leuk vind.

Klagen achteraf is zo makkelijk
Los het "probleem" op op dat moment.

Jullie hebben tenminste nog een eigen zaal
Wij vrouwen moeten ons maar schikken net waar er plek is.....hahaha
Just kidding :lol: :( :lol:
Nikki
Nikki007

Re: Tips

Bericht door Nikki007 »

5. Gay activiteiten: Ik vind dit in de hetero cinema prima hoor. alleen snap ik het niet. Ik zou verwachten dat je als homo meer opgewonden zou worden in de gay cinema?

Jij hoeft dat ook niet te snappen.
Misschien zou je dat wel verwachten maar hadden hun samen net iets anders bedacht. :lol:
Dat kan allemaal in de EC.
Wij als stel vinden het ook geil om een lekkere gayfilm te kijken!
Nog nooit enig commentaar op gehad :lol:
Nikki
Gesloten
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 18 gasten