Super seks orgie Wendy

Algemene oproepen, berichten, verhalen m.b.t. Erotic Cinema in Amersfoort
Gebruikersavatar
nylons lover
Berichten: 196
Lid geworden op: 23 sep 2014 18:09
Geaardheid: hetero
Geslacht: Man / Cis-man
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een STEL
Geaardheid bij stel: Zij biseksueel
Fetish: Pegging
Contacteer:

Re: Super seks orgie Wendy

Bericht door nylons lover »

Hé Elke, leuk om een keer weer van jou te horen.
Ga je zeker heerlijk in je kontje nemen.

Gr. Herman.
jack1

Re: Super seks orgie Wendy

Bericht door jack1 »

Geil, tot hoe laat blijf je?
jop4all
Berichten: 5
Lid geworden op: 21 sep 2013 12:58
Geslacht: Man / Cis-man
Leeftijd: 38
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een STEL
Contacteer:

Re: Super seks orgie Wendy

Bericht door jop4all »

Hi Elke, vanaf hoe laat kunnen we jouw gele gaatjes vullen... :)

Groetjes Jop
Gebruikersavatar
Patrick666
Berichten: 183
Lid geworden op: 24 apr 2014 08:45
Geaardheid: hetero
Geslacht: Man / Cis-man
Leeftijd: 47
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een VROUW
Geaardheid bij stel: Homo seksueel
Fetish: Puppy play
Contacteer:

Re: Super seks orgie Wendy

Bericht door Patrick666 »

Bij deze.... :)

Ik was er netjes al om 12 uur. En Wendy was net binnen. Natuurlijk al een lust voor het oog.
Betaald lekker uitgekleed en wachten tot de pornoster binnenkomt in een sexy zwart outfitje. Toen ze binnenkwam was het al behoorlijk druk, en helaas was Tiffany er niet bij... Dus helaas geen ondergesquirte hand en pik deze keer :) Maar dat mocht de pret niet drukken. Wendy begon meteen de mannen te bevredigen, en die zwermden ook meteen om haar heen :) Ze heeft me heerlijk gepijpt, en daarna heb ik haar lekker geneukt. Rond 1.30 kwam er een heerlijke dame met haar man/vriend binnen... Lekker sexy kleding aan bij binnenkomst, en dat werd omgewisseld voor een nog sexier rood net topje met rode laarsjes. Ze heeft een heerlijk lichaam met volle borsten, en een lekker blond koppie er bovenop. Helaas loopt het stelletje meteen terug naar de cinema waar ongeveer de helft van de mannen achter haar aan naartoe mee loopt. Na nog even van Wendys acties te genieten loop ik ook maar even naar de cinema alwaar de dame (dit blijkt Elke te zijn) stevig wordt geneukt, terwijl ze andere mannen lekker pijpt. Gelukkig gingen er weer een paar mannen terug naar Wendy, dus kon ik wat verder naar voren lopen en aan die lekkere tieten zitten. Elke ligt lekker met haar buik omlaag op haar man te rijden, en vraagt aan de heren of iemand in haar kontje wil neuken. Waar meteen de eerste man op insprong, en die kwam na korte tijd in haar kontje klaar. Maar Elke had nog meer pik in haar kont nodig, en daar was mijn kans voor mijn eerste anaal ervaring.... en die was met zo'n lekkere meid heeeeerlijk. dus ook ik kwam ook veel te snel klaar in haar lekkere strakke kontje.
Om wat plaats te maken ging ik weer kijken bij Wendy die ook nog lekker aan het pijpen en neuken was. Voor de pauze liet Wendy zich lekker onderspuiten terwijl Elke en manlief op de bank zaten te neuken. Toen Wendy echter pauze ging houden vleide Elke zich neer op het bed waar ze weer alle mannen lekker verwende. Terwijl ze een man lekker neukte kwam haar man haar stevig ind e kont neuken... Stelde me gerust dat ook hij snel klaar kwam in dat heerlijke kontje :) en terwijl ze werd geneukt heeft ze ook weer mijn pik lekker in haar pijpmondje genomen.

Terwijl de mannen zich allemaal aan het heerlijke lichaam van Elke vergrepen zach ik ineens in het wandelpad naar het toilet een lief meisje staan... ik gok net boven de 20... en die stond een beetje verlegen in het donker te kijken... Haar vriend leide haar naar de darkroom en al snel liep Elke ook die kant op om te kijken wat daar e beleven viel... Dus alle mannen ook die kant op, maar ze hielden de ruimte om te kijken hoe Elke lekker speelde met de nieuwkomer. Deze meid had een heerlijk onschuldig gezichtje en een strak figuur. en die verlegenheid en onschuld waren ook meteen weg in de darkroom. Ze was vastgemaakt aan het kruis en Elke likte lekker aan haar tieten... Na korte tijd mocht het meisje los en nam haar meester haar stevig vast terwijl Elke plaats nam op de sling waar ze stevig werd genomen door haar man. Toen hij klaar was mocht ik Elke stevig doorneuken op de sling... heerlijk hoe ze daar lag met die lekkere tieten terwijl het spermasletje (zo noemde de meester het lieve engeltje) lekker werdt gevingerd door haar meester. Toen ik lekker in de kut van Elke klaar kwam ben ik even lekker gaan uitrusten op de bank tot Wendy weer terugkwam. Die bracht meteen condooms naar de andere dames zodat er stevig geneukt kon worden en de stelletjes kwamen ook al snel naar de gangbang ruimte. Ze gingen lekker op het bankje zitten. waarna het sletje Elke begon te kussen en te likken. Heerlijk was het... Nadat Elke was klaargebeft door het sletterige engeltje kwam Elkes man aan de beurt. De slet wou samen met Elke, Elkes man verwennen met twee heerlijke mondjes aan een pik.

Daarna Ging de meester zitten en kwam het sletje op zijn pik rijden en alle mannen die voor haar kwamen te staan begon ze lekker diep te pijpen. Daarna werdt ze op het bed gelegd en neukte de meester haar stevig terwijl ze mijn pik lekker begon te pijpen. Na enkele minuten vroeg de meester of ik een condoom om wou doen om zijn sletje te neuken... en tegen zo'n schoonheid zeg ik zeker geen nee. Ik heb haar even lekker gevingerd en daarna lekker geneukt. Elke heeft nog wat toegekeken, maar daarna ging ze douchen en zijn ze helaas vertrokken. Ik hoop dat ik die lekkere dame nog vaker tegen mag komen. Wendy verwelkomde nog alle nieuwkomers met lekkere pijpbeurten en neukpartijen en de heerlijke engel werd geneukt en lag heerlijk te pijpen... De meester zei dat iedereen maar in haar mondje moest klaarkomen want dat slikte ze lekker door, en dat was niet gelogen... Wat een heerlijke slet. Ik heb daarna nog een keer lekker geneukt met Wendy, en toen moest ik mijn biezen pakken om weer terug te reizen naar Limburg. Maar ook dit lekkere stel hoop ik nog vaker tegen te komen... Mijnheer de meester, als je ooit nog eens je sletje gaat verrassen, dan mag je mij dat laten weten, dan neuk ik haar wanneer je wil, en mag ze zoveel doorslikken als ze maar wil...

Het was een heerlijke middag met drie heerlijke meiden... Misschien wordt het maar eens tijd om naar Amersfoort te verhuizen, daar wonen toch wel heel lekkere vrouwen die lekker verwent willen worden...

Nog dikke kussen op die heerlijke klitjes van jullie
Kus Patrick

ps sorry als ik nog dingen ben vergeten, maar er gebeurde ook zoveel :)
jack1

Re: Super seks orgie Wendy

Bericht door jack1 »

Wat een lekker geil verslag!
En damn, hoe vaak kun jij klaarkomen? Ik geloof dat ik jaloers ben. :D
Gebruikersavatar
Patrick666
Berichten: 183
Lid geworden op: 24 apr 2014 08:45
Geaardheid: hetero
Geslacht: Man / Cis-man
Leeftijd: 47
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een VROUW
Geaardheid bij stel: Homo seksueel
Fetish: Puppy play
Contacteer:

Re: Super seks orgie Wendy

Bericht door Patrick666 »

Je hoeft nergens jaloers op te zijn jack, het zijn steeds kleine ladingen...ik ben eerder jaloers op de mannen die grote ladingen kunnen schieten. Voor een bukake zou ik waardeloos zijn... voor lange neukbeurten met korte tussenpauzes ben ik beter geschikt :)

Er staat trouwens een hoop niet in mijn verslag, maar met drie van die prachtdames die alledrie zeer actief waren is het moeilijk om niets te vergeten... Een van de mooiste wat ik vergeten ben is dat Wendy het engelachtige sletje flink klaar vingerde tot ze gillend klaarkwam waarna het sletje zei dat ze blij was dat ze geen pik in de mond had op dat moment omdat ze die er anders waarschijnlijk af had gebeten.
Onderdanig Sletje
Berichten: 18
Lid geworden op: 12 nov 2015 01:44
Geslacht: Non-binair
Leeftijd: 21
Waar ben je op naar zoek?: Wij zijn een stel en zoeken een MAN
Geaardheid bij stel: Zij biseksueel
Fetish: Squirting
Contacteer:

Re: Super seks orgie Wendy

Bericht door Onderdanig Sletje »

Namens mijn sletje beschrijf ik eerst even hoe zij hier terechtkwam. Daarna haar verslag in eigen bewoordingen.
Ik had haar verteld dat ze om 12 uur in Amersfoort moest zijn. We gi gen een (s) experiment doen. Ze kon pas weg van haar werk om 12 dus werd 1.30 voordat we aan zouden komen. Ik wist dat Wendy er zou zijn en Sletje is nog onervaren,pril en verlegen op dit gebied dus leek het mij een goeie kennismaking voor haar en haar gehoorzaamheids training. Daar zij natuurlijk geen idee had waar we naar toe gingen kwam ze in haar heerlijke zakelijke kleding aan in Amersfoort( Sexy Secretaresse met hoofdletters, zeg maar!) Maar ze begon heel sexy te giegelen toen wij na een kwartiertje lopen de shop binnen traden.
Vanaf hier haar verslag.

Verslag
Wat een spannende dinsdag middag heb ik beleefd! Echt iets voor mijn meester om me zo te verrassen. Nu dan een verslag van de middag, part of the deal zullen we maar zeggen.
Mijn meester nam me om een uur of twee mee naar deze cinema in Amersfoort. Al in de winkel deed hij me een halsband om. Dan heeft hij vast heel wat voor me in petto dacht ik nog! Ik heb dan ook in eerste instantie even staan kijken wat er allemaal aan de gang was, ik was een beetje overrompeld. Twee mooie blonde dames omringd door misschien wel meer dan 20 mannen! Ik zag verschillende ogen af en toe al verlekkerd naar me afdwalen, maar ik wist dat ik moest wachten op het teken van m'n meester. Nog voor ik een beetje gewend was aan alles wat er om me heen gebeurde nam hij me aan de hand naar een dark room. Daar was op dat moment niemand, maar dat duurde niet lang. Terwijl ik werd vastgemaakt aan het Andreaskruis kwamen er veel mannen de dark room binnen gelopen. Voorop gegaan door de mooie blonde dame die ik bij binnenkomst al had bekeken, Elke. Mijn meester gaf aan dat er met me gespeeld kon worden, en dat heb ik geweten! Ik voelde onmiddellijk meerdere handen over mijn lichaam gaan. Elke likte mijn tepels die daar heerlijk hard van werden. Aan de ene kant wilde ik niet dat ze zouden stoppen, maar tegelijkertijd maakten deze handen, lippen en tongen me zo heet dat ik ook graag in actie wilde komen. Gelukkig maakte mijn meester me vrij snel los en pakte hij me stevig beet. Elke nam plaats in de schommel en werd daar heerlijk genomen. Terwijl mijn meester me zachtjes begon te neuken kon ik haar op m'n gemakje bekijken en af en toe haar heerlijke borsten kussen. Na deze gelukkig wat rustige start gingen we met de hele groep terug de andere kamer in, waar Wendy nog altijd haar handen vol had. We namen plaats op een bank naast het matras om eens te bekijken hoe zij heerlijk bezig was met al die pikken die speciaal voor haar daar naartoe waren gekomen die middag. Erg veel tijd om hier van te genieten kreeg ik niet van mijn meester. Hij dwong me al vrij snel op mijn knieën om Elke haar kutje lekker te likken. Ik moet zeggen, als hij me had willen straffen had hij wel wat anders mogen verzinnen, want wat smaakte ze heerlijk! Vervolgens mocht ik van mijn meester ook mijn pijpmondje inzetten, en dat laat ik me natuurlijk geen twee keer zeggen. Samen met Elke begon ik de pik van haar man/vriend te zuigen. Nadat ik mijn mondje samen met Elke lekker had opgewarmd vertelde mijn meester me op zijn schoot te gaan zitten. Verschillende mannen kwamen voor me staan. Mijn meester ziet mijn mondje niet graag ongebruikt, dus dat kwam goed uit. Terwijl ik lekker geneukt werd door mijn meester liet ik verschillende pikken diep in m'n keeltje glijden. Vervolgens werd ik op het matras gelegd naast Wendy, die daar nog steeds heerlijk los aan het gaan was. Vanaf dit moment heb ik me volledig overgeleverd aan mijn meester en alle verschillende pikken waar hij me door liet neuken. Zowel mijn kutje als mijn mondje werden lekker gebruikt. Mijn meester waarschuwde me geen druppel te verspillen van de mannen die in m'n mondje klaar kwamen, dus heb ik alles doorgeslikt. Zelf heb ik geen idee hoeveel pikken me hebben genomen, maar mijn meester gaf aan dat het er zeker rond de 20 moeten zijn geweest. Op een gegeven moment kondigde Wendy een korte pauze aan en bood ze aan een kop koffie te halen voor de liefhebbers. Dit moment heb ik ook maar gepakt om even rust te nemen. Na dit korte rust moment zijn we verder gegaan. Hoewel veel van de mannen (helaas) al langzaamaan weg gingen en ook wendy haar tijd er op een gegeven moment op zat ben ik nog enkele uren geneukt en heeft mijn meester me met behulp van verschillende mannen alle hoeken van de cinema laten zien. In de schommel, aan het kruis, in een stoel en op matrassen in de verschillende bioscopen heeft hij me laten neuken. Pas tegen de avond, rond een uur of half zeven, vond hij het mooi geweest. Na een korte douche mocht ik me aankleden en was het tijd om de nog aanwezige mannen hartelijk te bedanken en gedag te zeggen. Mijn meester noemt me wel eens een onverzadigbaar sletje, maar ik moet zeggen, deze middag kwam toch aardig in de buurt.

Onderdanig Sletje(bijna verzadigd!)
jaygomez
Berichten: 214
Lid geworden op: 25 mar 2015 18:26
Geaardheid: hetero
Geslacht: Man / Cis-man
Leeftijd: 27
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een VROUW
Fetish: Cuckolding
Contacteer:

Re: Super seks orgie Wendy

Bericht door jaygomez »

WoW heerlijk wat een mooi verhaal graag zou ik een uitnodiging van jullie krijgen volgende keer als dat mag
jack1

Re: Super seks orgie Wendy

Bericht door jack1 »

Wat een heerlijk geile beleving onderdanig sletje. Mochten jullie weer naar de EC gaan.. ;)
frankvanwielen
Berichten: 218
Lid geworden op: 02 dec 2012 12:33
Geaardheid: hetero
Geslacht: Man / Cis-man
Leeftijd: 42
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een STEL
Geaardheid bij stel: Hij biseksueel
Fetish: Squirting
Contacteer:

Re: Super seks orgie Wendy

Bericht door frankvanwielen »

Wat heerlijk Onderdanig Sletje! Ik hoop jullie binnenkort te ontmoeten en je van bijna verzadigd te veranderen in een volledig verzadigd Onderdanig Sletje! Eventueel regel ik graag een groepje potente mannen voor jullie!

Laat maar weten wanneer jullie weer plannen hebben :o

Frank
Try me, you'll love it! :)
Plaats reactie
Gebruikers op dit forum: Gerritje en 29 gasten