Boeven waren ze...

Algemene oproepen, berichten, verhalen m.b.t. Erotic Cinema in Arnhem
Plaats reactie
Aduh
Berichten: 55
Lid geworden op: 28 mei 2014 10:11
Geaardheid: hetero
Geslacht: Man / Cis-man
Leeftijd: 35
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een VROUW
Geaardheid bij stel: Homo seksueel
Contacteer:

Boeven waren ze...

Bericht door Aduh »

De onderwereld van de EC's is intrigerend en aanlokkelijk om erin te springen. Vaak zit je diep verwikkeld in de donkere zaken waar niemand in je omgeving vanaf weet. Soms zit je dan zo diep dat jezelf niet meer weet waarin je je verzeild bent geraakt. Geen zicht en controle over je eigen lusten. Lusten waarvan je geniet, lusten waarnaar je verlangt en lusten waaraan je je waarde hecht.

Op een mooie zomerdag, was ik beland in een van deze donkere zaken. De spanning in de lucht om mij heen was om te snijden. Wie had gedacht dat ik me op die dag samen met een prachtige donker harige vrouw in dezelfde ruimte bevond. Mooie prachtige lange benen met ondeugende blik. Laten we haar Patricia noemen. Zij was mooi, lief en heeft een sexy lachje. Dat lieve lachje van haar verdween snel toen zij een paar harde staven van de aanwezige heren in haar mooie mondje ingeschoven kreeg. Afwisselend pijpte zij alle pikken. Toen ik aan de beurt was, voelde ik haar zachte lippen over mijn stijve pik glijden. Steeds dieper verwerkte zij mijn jonge heer. Het was nat en warm. Zacht en soepel. Een gloed van geiligheid was van haar gezicht af te lezen, toen zij achter elkaar door verschillende mannen van achter werd geneukt. Spuitend bereikte zij haar hoogte punten. Het soppende geluid van haar hard gevingerde kut galmde door de ruimte heen. Iedereen stond te kijken te luisteren naar deze geile reuring. Ik kon me door de geiligheid niet meer langer inhouden en schoof mijn pik in haar. Het was zo nat dat alle glijmiddel fabrikanten een puntje aan kunnen zuigen! Ik weet zeker dat ze willen weten wat de precieze samenstelling van haar kutvocht. Het was warm in dat kamertje door onze dampende seksuele escapades en ik moest af en toe een hapje lucht happen en een glaasje water achterover tikken om er bij te kunnen blijven.

Ik hoorde opeens een vrouwelijke stem achter mij. Er kwam een lange blondine binnenlopen met een paar mooie lange zachte slanke benen en wat een goddelijk lichaam heeft zij. Zij had zwarte hoge hakken pumps aan waardoor haar mooie ronde gevormde billen prachtig uitstak en had een prachtige niets verhullende zwarte leren pakje aan. Zij valt zeker onder de categorie “trophy wife”. Iedere man zal twee keer omkijken elke keer zij voorbijloopt. Laten we haar Linda noemen. Haar fonkelende ogen laat ieder mans hoofd op hol slaan. Haar glimlach was zoet met een vleugje stout. Ik moest daarna mijn tong van de vloer oprapen en weer in mijn mond stoppen van de verbazing. Twee hele prachtige dames tot onze beschikking! Wow! De twee dames begonnen heftig elkaar te zoenen en Linda werd in de mum van een tijd vast geketend op de kruis. Patricia ging op haar knieën en begon met haar zachte lippen en tong Linda te verwennen. Linda genoot zichtbaar van Patricia’s befkunst. Patricia moest een zwarte voorbinddildo aantrekken en kreeg een opdracht om Linda te neuken. Live porno voor mijn neus! Patricia voelde nu wat een man meemaakt als hij een vrouw neukt. Zij deed het met overtuiging en fijne ritme. Zij wist waarschijnlijk hoe een andere vrouw voelt tijdens de seks.

Tegelijk verhuisden we naar de darkroom waar de sling en de gyno stoel intensief en veelvuldig op hun duurzaamheid werden getest. Beide dames stelden zich beschikbaar voor de heren. Met hun benen wijd waren ze klaar om de harde pikken te ontvangen. Zonder enige tegenzin lieten ze alle pikken een voor een hun kutjes neuken. Hard en zonder genade. Er verdween zelf minstens een pik in Linda’s kontje. “Halleluja” zei ze! Met een stoute glimlach keek zij naar haar neuker en bijna een dank woordje uit haar mond toen zij een harde pik in haar kontje steeds in en uit gleed. Zij was zo opgegeild dat zij mijn pik vastpakte en begon mij te pijpen. Wow! Wat een pijpkunst. In no time werd het hard en klaar om haar te neuken. Toen ik mijn pik in haar kutje liet glijden, bevond ik mij in de zevende hemel en keek naast mij dat Patricia heel ruig werd geneukt. Zij kreunde en zuchte van genot. Linda kreeg ook opeens een stijve pik in haar mondje terwijl ik haar neukte. Ik kon mij niet meer langer inhouden en bij elke stoot voelde ik tintelingen op mijn eikel en bijna knikkende knieën. Ik kwam klaar en spoot mijn condoom vol! Even op adem…..pfff…..warm….licht op mijn hoofd….maar heerlijk gevoel!

De hele caravan verplaatste zich naar de hetero cinema waar Patricia weer los ging. Linda werd staan geneukt tegen het bed. Zij wou opeens de kooi proberen. Zo, ging zij de kooi in en werd betast en gevingerd. Zij werd steeds geiler en pijpte ondertussen verschillende pikken. Gulzig nam zij de pikken in haar mond. Ik bood mijn halve stijve pik aan en zij pijpte het weer hard. Toen ging zij op de stoel zitten. Benen omhoog en langzaam spreidde zij haar benen wijd. Zij volgde haar lusten, ongeremd en gewillig. Eerste beste stijve pik verdween zo weer in haar kutje. Ik mocht haar daarna neuken. Wat een heerlijke kut heeft zij. Ik neukte haar hard en zij gaf geen krimp. Zij keek mij diep in mijn ogen en ik begreep dat zij meer van mij wou proeven. Ik werd steeds geiler en mijn pik werd steeds harder. Zij genoot ervan en ik kon haar natte kut voelen. Wat een vrouw! Wat een geiligheid! Dat proeft je in de lucht om haar heen.

De dames besloten, na deze intensieve cardio-oefeningen, om naar huis te gaan, maar ze werden eerst gedirigeerd naar de doucheruimte waar ze allebei bukkake kregen. Iedereen kwam aan de beurt, inclusief ik. Ik heb Linda’s gezicht heerlijk gespoten net als alle andere mannen. Patricia kreeg een stukje golden shower van een paar mannen. Het was haar eerste keer, dus zij moest nog even wennen.

Na een uitgebreide douchesessie, trokken Patricia en Linda weer hun dagelijkse kleding aan. Patricia in mooie mouwloze topje en korte rok, heel zomers gekleed (wat een body!!) en Linda had een soort badkleding-achtige topje (wat een lijf!!). Zij kon zomaar een Baywatch babe zijn in die kleding (pfff, going down the memory lane!). Nadat ze alle mannen hadden begroet, verlieten ze rustig de cinema. De heren waren allemaal afgepeigerd. We zijn onze energie, tijd en lichaamssappen kwijt. Beroofd en bestolen door deze twee beruchte boeven van de onderwereld van de EC. Maar dat vonden de mannen absoluut niet erg. Vele mannen zouden een moord plegen om zo’n dag te kunnen meemaken. Hopend dat ik ooit weer met ze mag feesten, verliet ik de cinema met een enorme grijns op mijn gezicht. Linda en Patricia, bedankt! Ik kwam om een stukje van jullie te proeven, maar ik werd juist bedolven door jullie geiligheid. Bedankt voor de organisator en de respectvolle heren. Tot volgende keer…
Pleasuretown
Berichten: 145
Lid geworden op: 22 aug 2014 23:52
Geslacht: Man / Cis-man
Leeftijd: 38
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een STEL
Fetish: Cuckolding
Contacteer:

Re: Boeven waren ze...

Bericht door Pleasuretown »

Wat een fantastisch mooi en gedetailleerd geschreven verslag.

Wanneer vond deze geile bedoeling plaats?
Johan1973
Berichten: 15
Lid geworden op: 23 feb 2016 18:42
Geslacht: Man / Cis-man
Leeftijd: 0
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een VROUW
Contacteer:

Re: Boeven waren ze...

Bericht door Johan1973 »

Verslag vd maand ;-) mooi neergezet
Gebruikersavatar
Plumberjack
Berichten: 333
Lid geworden op: 10 nov 2016 18:46
Geslacht: Man / Cis-man
Leeftijd: 55
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een STEL
Geaardheid bij stel: Zij biseksueel
Fetish: Cuckolding
Contacteer:

Re: Boeven waren ze...

Bericht door Plumberjack »

Hè Aduh

Mooi omschreven verslag man , en precies zoals het gebeurde in de EC
Patricia was pas voor de 2e keer mee ,ze woont in Nijmegen vandaar deze keer eens in EC Arnhem , maar wat een leuke meid om mee te werken
En gelijk gek op blonde Linda
Ze was er meteen voor , toen ik haar voorstelde om Linda op het kruis vast te binden
En dat ze haar moest neuken in beide gaatjes met de strapon
Geil vond ze het , en wilde dat graag doen
Ze had Linda pas 1 keer ontmoet op ons eigen feestje
Wat ze niet wist , dat ik met Linda afgesproken had dat voor ze naar huis ging
We Patricia een golden shower zouden geven in de douche
Ze zat op haar knieën mondje open ogen ducht , en dacht dat ze een bukake kreeg
In plaats daarvan , kreeg ze warme stralen mannen pies
Recht in haar mond , ze schrok ervan , maar vond het heerlijk geil
En Linda zag ik heel ondeugend lachen , met de eerste stralen
Onze eigen Patricia , Haha
Ik wil even de mannen , Eddie , Aduh , Blackco , Sem , Niels en Martijn bedanken
Dat ze helemaal voor deze sletjes naar Arnhem gereden zijn
En natuurlijk Mn lekkere sletjes Patricia en Linda

Wendy en Herman bedankt dat we gelijktijdig met jullie de ruimte mochten gebruiken , was ook wel gezellig , en makkelijk die armbandjes van jullie , was goed uit elkaar houden zo .
Wat hadden de mannen die voor jou kwamen , graag even aan Linda en Patricia gezeten .

Bedankt personeel EC voor de goede zorgen


Gr. Jack
Patries
Berichten: 1
Lid geworden op: 10 jul 2017 11:21
Geslacht: Vrouw / Cis-vrouw
Leeftijd: 0
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een vrouw en zoek een STEL
Geaardheid bij stel: Zij biseksueel
Contacteer:

Re: Boeven waren ze...

Bericht door Patries »

Wat een heel mooi en lekker verslag van deze supermiddag Aduh. Het was mij eerste keer in Arnhem maar zeker niet de laatste. Wat ern boel geile mannen en een super vrouw. Wauw!!
Jack bedankt dat ik mee mocht. Je hebt niet overdreven toen je zij dat ik een top middag zou hebben

Geile kus
Patries
Aduh
Berichten: 55
Lid geworden op: 28 mei 2014 10:11
Geaardheid: hetero
Geslacht: Man / Cis-man
Leeftijd: 35
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een VROUW
Geaardheid bij stel: Homo seksueel
Contacteer:

Re: Boeven waren ze...

Bericht door Aduh »

Patries schreef:Wat een heel mooi en lekker verslag van deze supermiddag Aduh. Het was mij eerste keer in Arnhem maar zeker niet de laatste. Wat ern boel geile mannen en een super vrouw. Wauw!!
Jack bedankt dat ik mee mocht. Je hebt niet overdreven toen je zij dat ik een top middag zou hebben

Geile kus
Patries

Patries, dank je wel! Je bent een top wijf. Het was een heet feestje. Misschien tot volgende feestje....

X,
Aduh
Gebruikersavatar
Pax
Berichten: 23
Lid geworden op: 06 sep 2016 21:07
Geslacht: Man / Cis-man
Leeftijd: 39
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een VROUW
Geaardheid bij stel: Homo seksueel
Contacteer:

Re: Boeven waren ze...

Bericht door Pax »

wat een heerlijk avontuur heb je daar beschreven aduh....zo kan je maar zien wat er af en toe te beleven is...
Gebruikersavatar
focker
Berichten: 11
Lid geworden op: 19 jul 2017 09:12
Geaardheid: hetero
Geslacht: Man / Cis-man
Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een VROUW
Geaardheid bij stel: Homo seksueel
Contacteer:

Re: Boeven waren ze...

Bericht door focker »

Holy shit...wat een geil verslag. Terechte winnaar van de maand juli.
Hoop dit ook een keer mee te mogen maken!
Plaats reactie
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 33 gasten