Eerste keer samen Amersfoort

Swingers en Stellen kunnen hier berichten plaatsen


 • Hoi Geile lezers,

  Na het lezen van diverse lekkere verhalen, reacties, hopen op ontmoetingen. Toch mijn speel vriendinnetje gevraagd samen heen te gaan. Bewust minimaal aangekondigt als antwoord op stel74. Omdat het onze eerste keer samen is, hopende op enkele stellen en geen toestroom van allerlei mannen (wat ik best kan begrijpen hoor). Gewoon eens de neus (enzo) om de deur steken en zien hoe we daar een poosje kunnen vertoeven. Onze voorkeur gaat naar parenclubs, maar dit wouden we ook wel eens zien/proberen.

  We lopen samen de winkel binnen en worden vriendelijk geholpen. Na een ritje in de auto, vragen we of we binnen even een kopje koffie kunnen drinken met wat te eten erbij. Dat kon helaas niet, dus zijn we naar buiten gegaan en hebben bij een tentje onze knorrende magen tot kalmte gebracht en een bakje koffie gedronken.

  Terug in de winkel was het vrij druk op de winkelvloer, dus hebben we gezellig een beetje rondgekeken, bekeken wat we eigenlijk wel leuk en spannend vonden. Toen de laatste klant de winkel uit ging hebben we nog wat info gekregen en zijn we de bios naar binnen gegaan. We hadden de deur nog maar net achter ons dicht en een blote Benno kwam al naar ons toegesneld, gevolgd door nog enkele mannen. Hij stelde zich voor, wij ook. Aangezien Benno wel al heel wat gewend is, daar bijna woont, dacht hij waarschijnlijk even wat minder na bij zijn principes en werd wat te direct, vooral mijn meissie vond dat.

  Eigenlijk een beetje ongemakkelijk toch een beetje rondgekeken. De tent zo maar verlaten na een flinke autorit en een onmogelijk traject om er daadwerkelijk te kunnen zijn, besloten we toch om wat te proberen te ontdooien. Wat mij betreft gelijk maar de kleren in een kluisje. Lianna, mijn meissie, deed nog even een lekker setje aan, beetje bloot bedekking ;). Met dat goddelijke lichaam van mijn meissie, ja ik kan mijn ogen er ook nog steeds nooit vanaf houden, hoorde ik wel overal oooohs en aaaaahs. Zou overigens ook mijn eigen reactie zijn, hihi.

  Even in de hetero bios gezeten, wat babbelen met zijn tweetjes, maar telkens behoorlijk wat mensen in de buurt. Kiana was druk bezig de jonge knullen te laten ontspannen, waardoor er helaas geen andere vrouwen waren. Het was er wel warm, dus we liepen met handdoekje om pielemans en mijn meissie met de blootbedekkers de winkel in, maar dit was eigenlijk niet gebruikelijk. Toch werden we vriendelijk geholpen en hebben we gemeld dat het wel behoorlijk warm was binnen en we wel een koel drankje wilden. Iets sterks?.... helaas dat zat er niet in, dan maar blikje fris, we mochten later wel afrekenen, dat was wel zo fijn. Weer binnen hebben we het lekkere koele drankje naar binnen gewerkt en uiteindelijk zijn we in de gay cinema gaan zitten, die was leeg. Ik vroeg mijn meissie "ik voel me niet zo op mijn gemak, maar wil je wel spelen"? "Natuurlijk gaan we wel even spelen", "We zijn er nu toch en we hebben elkaar". Lianna pakte mijn pik, die, ja zelfs in die stemming, door haar toch snel volwassen werd. En als zij die bewerkt, dan komt de opwinding binnen no time. Ze fluisterde in mijn oor: "ik vind het geil als je gepijpt wordt door een van de mannen". Er zaten inmiddels al weer 4 mannen in de gay cinema. Allemaal met hun eigen vlees in de handen, hopende op nog wat meer actie, denk ik. Lianna vroeg een van de mannen, die mompelde iets, volgens mij was het nee, hij bleef in ieder geval zitten. Lianne maakte me nog geiler en vroeg een andere man. Hij kwam gelijk in de benen en begon me wat onwennig te pijpen. Hmmmm. best wel lekker, vooral toen hij wat losser werd en ook mijn tepel begon te bewerken. Lianna pakte mijn andere tepel en begon er ook in te knijpen. Ik zag dat ze genoot van wat er met mij gebeurde en, ik heb niet gevoeld, maar ik weet wel zeker dat haar lekkere kutje al begon te zweten. Ik kwam bijna klaar en dat wou ik nog niet, dus ik zij: "stop" gelukkig, want ik wilde mijn eerste hoogtepunt voor een ander moment bewaren. Toch wel super dat mannetje wat mij gepijpt heeft, ik heb je bedankt maar wil dit nu nog een keer doen! niet alleen voor mij, maar ook voor mijn meissie.

  We zijn toen weer naar de centrale ruimte gegaan ff afkoelen, verfrissen onder de douche, elkaar een beetje aanraken, beetje teasen. Nog weer even wat water drinken en ff kletsen in de centrale ruimte. Komt er een nieuwe gast binnen. Hij heeft een grappige boxershort aan. Lianna maakt er een opmerking over en, naar later bleek, Henk vond de opmerking wel leuk, over zijn broekje met daarop de naam van Christiano Ronaldo. Wat voor opmerking had ze ook beter kunnen maken tussen al die mannen! De sfeer werd al wat gemoedelijker. Ik vroeg de man van Stel74 wat hij eigenlijk deed, want zijn vrouwtje was lekker aan het hobbyen, terwijl hij

  (ik ga later verder sorry....)
  geertje69
   
  Berichten: 19
  Geregistreerd: 25 apr 2018 12:54
  Woonplaats: Drenthe
  Geaardheid: hetero
  Geslacht: Man
  Leeftijd: 48
  Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een VROUW
  Geaardheid: Hetero • Terwijl hij zijn kleren aanhoudt, kletsen we wat verder.
  Wij gaan weer naar de gay cinema, die was op dat moment weer leeg, fluisterd Lianna in mijn oor "Ik wil met je spelen, op het plateau onder het scherm".
  Proberen niet afgeleid te raken van de mannen die weer binnen komen "druppelen", legt mijn meissie me op mijn rug en begint ze me lekker te pijpen, oefffff wat kan ze dat toch heerlijk. Met haar lange haren kriebelend over mijn onderbuik, teasend af en toe in mijn tepels knijpend, Haar genots kreuntjes, haar mooie volle borsten lekker bungelend net eventjes in het zicht achter mijn knalharde paal die stevig onderhanden wordt genomen. En elke keer, alleen zoals zij dat kan, net even stoppen op het moment dat je voelt dat de grond onder de vulkaan gaat schudden. Zo vergeet je je min of meer dat er nogal wat ogen op je gericht zijn. Godverrrr.. wat kan het me ook schelen, neuk me trut, zit me niet te plagen. Ga op mijn lul zitten en pomp me helemaal leeg.
  Nee mannetje, we gaan lekker nog een poosje genieten. Dan gaat de bh af en kan ik ze in volle glorie bewonderen. "Hallo jongens, hoe gaat het met jullie" mompel ik. En meteen wordt ik hevig geknuffeld door beide, jaaaaah lekkah. Ik val niet zo op uiterlijk (hihi) maar meer op karakter. Laat zij nou twee hele bijzondere karakters hebben, heerlijk. Ik wil je kutje, kutje, kutje, nu, nu, nu. "Trek mijn slipje uit, direct" zegt ze en daar kijk ik tegen die ongelooflijk mooie gekleurde natte druipsteen grot, vers heeeeelemaal kaal geschoren. Men wat een uitzicht en het druipt mijn lippen al over. 69 is zo'n mooi getal. We hebben zon heerlijke samenwerking. Haar natte grotjes wil ik leeg likken, maar daar is geen beginnen aan. Haar heerlijke snoeppotje, allemaal honing wat eruit loopt. Alles om me heen bestaat niet meer en we gaan helemaal in elkaar op. Ik steek voorzichtig mijn nat gemaakte vinger in haar sterretje en ze kreunt erover. Ik merk het aan mijn paal, want die wordt gelikt, getongt, gebeten, beknepen, men, men, men, damned, ga door.

  Op dat moment stopt ze en gaat op haar rug liggen. Kom liefje, lik me helemaal af, met je heerlijke tong, alleen zoals jij dat kan en daarna... neuk me, hard, neuk me. Dat waren al veel te veel woorden, condoom zat er al om en het feest (was al begonnen) ging verder. En Lianna, zoals jij dat kan, weet je verdorie elke keer weer wanneer je moet stoppen. Eigenlijks wel goed, maar verdorie op dat moment.....

  (sorry verder in deel3)
  geertje69
   
  Berichten: 19
  Geregistreerd: 25 apr 2018 12:54
  Woonplaats: Drenthe
  Geaardheid: hetero
  Geslacht: Man
  Leeftijd: 48
  Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een VROUW
  Geaardheid: Hetero • Tof beschreven, leuk voor jullie! :D

  Helaas zijn er inderdaad van die lui , ik zal geen namen noemen , die omdat ze er bijna wonen en iedereen daar kennen denken dat ze de godfather van de EC zijn. Ze voelen zich ook geroepen om op iedereen te reageren en iedere dame te benaderen omdat zij het wel zo goed zullen regelen en organiseren.

  Voor mij zijn die gasten, want het zijn er meerdere, dé reden dat ik er niet meer frequent kom.
  Arrakje
   
  Berichten: 53
  Geregistreerd: 30 jun 2011 13:41
  Geaardheid: hetero
  Geslacht: Man
  Leeftijd: 45
  Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een VROUW • Leuk geschreven/beschreven inderdaad!
  Ik herken me, al hoewel het vaak heel netjes en respectvol gaat toch ook in het commentaar van Arrakje.

  Het blijft moeilijk om een balans te houden tussen de geiligheid en manieren/afstand.
  Ik heb al eens gepleit voor wat ‘omgangsregels’ maar daar kreeg ik
  Weinig enthousiaste reacties op.

  Ik denk dat het daarom goed is om te beschrijven hoe een en ander over komen en voor de lezers goed om dat zich te beseffen en zich navenant te gedragen.
  Lange lekkere vent!
  Avatar gebruiker
  longman203
   
  Berichten: 11
  Geregistreerd: 01 okt 2017 12:18
  Woonplaats: ‘T Gooi
  Geslacht: Man
  Leeftijd: 45
  Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een STEL
  Fetish: SM / Bondage • Arrakje en Longman203
  Bedankt voor jullie reacrie. Leuk man.
  Achteraf viel het nog wel mee, maar, en dat is dan weer zo knap van mijn meissie, we moesten even onze grenzen aangeven. Over het algemeen ging het daarna best wel goed hoor. Probeer ook eems door de ogen van de andere bezoekers te kijken. Als ik alleen zou komen, zou ik ook wel naar wat erotische aanrakingen verlangen. Afhankelijk van je gemoedsrust en de openheid van andere bezoekers loopt het nog wel eens anders dan verwacht. Ik weet niet of er met regels wat veranderd kan worden, hopenlijk is een ieder wijs genoeg om de grens aan te geven. (op een leuke manier)

  groetjes.
  geertje69
   
  Berichten: 19
  Geregistreerd: 25 apr 2018 12:54
  Woonplaats: Drenthe
  Geaardheid: hetero
  Geslacht: Man
  Leeftijd: 48
  Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een VROUW
  Geaardheid: Hetero • Huh, deel 3 heb ik bevestigd maar ik zie hem niet. Later nog maar eens proberen.
  geertje69
   
  Berichten: 19
  Geregistreerd: 25 apr 2018 12:54
  Woonplaats: Drenthe
  Geaardheid: hetero
  Geslacht: Man
  Leeftijd: 48
  Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een VROUW
  Geaardheid: Hetero • Zoals arrakje schrijft, klopt ik heb al meerdere maanden dat zelfde idee, lijkt wel een sekte van zgn regelneven en zgn goeddoeners voor vrouwen en stellen, ik zet daar ook wel mijn twijfels bij en ik weet uit betrouwbare bron dat er ook behoorlijk wat stellen en dames alleen dat op den duur ook vonden en daar niet mee geassocieerd willen worden.

  Werd daar dus ook behoorlijk moe van vandaar ook geen frequente bezoeker meer.
  Vind dat iedereen zelf die stap moet maken en of aankondigen zonder de zgn goedbedoelde hulp wat in feite gedaan word voor hun eigen en clubje geile mannetjes.
  En voor de stellen en vrouwen die dat geregel fijn vinden dat is ook jullie recht om dat mssch fijn en makkelijk te vinden.
  De club van benno ken ik al van het begin en ik kwam al in de ec toen dit soort schrijvers als een dooie langs de kant stonden en niets durfde doen.
  Laten we zeggen dat het op den duur wel goed is geweest voor hun zelfvertrouwen naar vrouwen toe, maar in mijn ogen ook wel een vertekend beeld van vele vrouwen geeft.
  Anyway.
  Do whatever u want.
  Just my opinion.

  Grts ruud
  Naughtynature
   
  Berichten: 51
  Geregistreerd: 25 sep 2016 20:32
  Geslacht: Man
  Leeftijd: 0
  Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een STEL
  Geaardheid: Hetero • Eigenlijk wilde ik niet reageren .

  Het is niet zo dat wij op elke dame reageren die op het forum zich aanmeld
  Vaak hebben we al voor die tijd contact met het stel of die dame .
  Door de loop van de laatste 10 jaar , heb ik heel wat dames meegebracht naar de EC , die er anders
  echt nooit gekomen waren
  Morgen breng ik ook een dame mee , die er nog nooit geweest is .
  Er zijn er nog diversen , die met ons , Benno en mij contact opgenomen hebben , om de stap eens te wagen om de cinema te bezoeken .
  Deze dames , vaak van stellen maar ook dames , die thuis echt te kort komen , en vertellen dat ze de verslagen lezen op het forum , zichzelf daar op klaar maken , en de fantasie hebben om dat ook eens mee te maken .
  We gaan met respect om met de stellen en dames , en zij beslissen hoe ver ze gaan .
  Arrakje ken ik niet , ik heb ook nog nooit een verslag van hem gezien
  En als een dame zich aankondigt , en je zegt , je bent lekker , daar wil ik Mn dikke pik wel instoppen
  Dan doe je het wel goed .
  Naughty , ja die kwam vroeger altijd op onze feestjes ,( Amsterdammer , die hebben geen minderwaardigheidscomplexen )
  Totdat ik klachten begon te krijgen van de dames , hij werd vervelend , dacht dat hij alles mocht doen en zeggen , op het laatste feestje waar hij bij was , was hij zelfs aan het vechten in de Darkroom met een andere Amsterdammer
  Ik heb ze toen uit elkaar gehaald , en gezegd dat hij niet meer welkom was in onze groep .
  Hij trok toen vaak op met een paar stellen uit de buurt van Amsterdam
  En die komen sinds die tijd niet meer .

  Ik denk dat mannen die hierover klagen , diep van binnen een beetje jaloers zijn .

  Gr. Jack
  Avatar gebruiker
  Plumberjack
   
  Berichten: 336
  Geregistreerd: 10 nov 2016 18:46
  Geslacht: Man
  Leeftijd: 55
  Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een STEL
  Geaardheid: Zij biseksueel
  Fetish: SM / Bondage • Plimberjack en Benno nemen vaak leuke dames mee naar de ex, iets waar ik geen tijd en geduld voor heb om er veel tijd in te steken.
  Ik waardeer de energie die deze mannen in de contacten steken juist heel erg, hierdoor blijft de en leuke en heb ik er al veel meegemaakt.
  En natuurlijk wil iedereen bij een groepje horen waar regelmatig leuke sexfeestjes georganiseerd worden. Ga zo door.
  Geef als stel vooral je grenzen aan hier luistert iedereen over het allemaal erg goed naar.
  Het is voor een man soms ook erg lastig, het ene stel wil juist graag belaagd worden, het andere stel weer niet.
  Geef het gewoon aan.

  Groet een trouwe tevreden bezoeker van de ec.
  Vragen stuur gerust een kik bericht: Michel1070
  michel
   
  Berichten: 213
  Geregistreerd: 20 okt 2009 07:51
  Woonplaats: regio Amersfoort
  Geaardheid: hetero
  Geslacht: Man
  Leeftijd: 35
  Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een VROUW • Wat er achter de schermen gebeurt weet je natuurlijk niet. Maar als dat extra werk oplevert dat er meer dames in de Bios komen, kan ik dat alleen maar toejuichen. En doen ze wat dat betreft goed werk.
  geertje69
   
  Berichten: 19
  Geregistreerd: 25 apr 2018 12:54
  Woonplaats: Drenthe
  Geaardheid: hetero
  Geslacht: Man
  Leeftijd: 48
  Waar ben je op naar zoek?: Ik ben een man en zoek een VROUW
  Geaardheid: Hetero

Volgende


Keer terug naar Swingers / Stellen (Amersfoort)
Informatie
 • Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 7 gasten