Travestiedag - Dinsdag 25 juni Hepatitis Vaccinatie en SOA test

Erotic Cinema zal hier aankondigingen plaatsen.
Gebruikersavatar
Eroticcinema H'sum
Berichten: 1584
Lid geworden op: 03 dec 2011 16:20
Geslacht: Man / Cis-man
Leeftijd: 0
Waar ben je op naar zoek?: Wij zijn een stel en zoeken een ANDER STEL
Contacteer:

Travestiedag - Dinsdag 25 juni Hepatitis Vaccinatie en SOA test

Bericht door Eroticcinema H'sum »

Stap in de wereld van glamour en ondeugendheid, want de opwindende Travestie Dag staat weer voor de deur bij EroticCinema!
Laat je innerlijke diva stralen in een verleidelijk kort rokje, pronk met je prachtige kousen of transformeer jezelf tot in de puntjes. Deze dinsdag is jouw kans om zonder terughoudendheid te schitteren en volop te genieten.
De buitengewone, prikkelende en uitdagende Travestie Dag heet iedereen welkom, van de stille bewonderaars tot degenen die zich niet verkleden. Of je nu glamoureus gekleed bent of in je alledaagse stijl verschijnt, je hoort erbij.
Wanneer:
• Elke 2e dinsdag van de maand bij EroticCinema Arnhem
• Elke 3e dinsdag van de maand bij EroticCinema Amersfoort
• Elke 4e dinsdag van de maand bij EroticCinema Hilversum
En er is meer goed nieuws: krijg gratis toegang* door je 24 uur van tevoren aan te melden op ons forum én dit bewijs te tonen in onze cinema.
Deel je oproepen, belevenissen en inspiraties op ons forum en maak deel uit van deze bruisende community!
Wacht niet langer en voeg je bij ons voor een dag vol glamour, zelfexpressie en onvergetelijke momenten. Zien we jou daar ook stralen?

Hepatitis Vaccinatie en SOA test
Hepatitis B is een ernstige infectieziekte, die wordt veroorzaakt door het hepatitis B virus. Je kunt een infectie oplopen via seksueel contact. Vaccinatie kan hepatitis B voorkomen.

Het landelijke vaccinatieprogramma Hepatitis B biedt Mannen die seks hebben met Mannen (MSM), de mogelijkheid zich gratis te laten vaccineren tegen Hepatitis B. Het doel van het vaccinatieprogramma is om de verspreiding van hepatitis B onder risicogroepen te verminderen.

De GGD heeft ons aangeboden om weer bij ons langs te komen in het kader van hun Hepatitis B project.

Mannen die seks hebben met mannen hebben een grotere kans Hepatitis B op te lopen. Onbeschermde anale seks geeft het grootste risico op besmetting, maar ook via onbeschermde orale seks kan dit gebeuren.
Op deze dag 25 juni 2024 ,
Erotica Hilversum tussen 13:00 en 15:00
kunnen de mannen die sex hebben met mannen zich gratis en anoniem laten vaccineren tegen Hepatitis B.
Ook kan er gratis en anoniem een SOA-test gedaan worden. De GGD heeft ons verzocht kenbaar te maken minimaal 2 uur voor de test niet te plassen.

De vaccinatie tegen Hepatitis B bestaat uit drie injecties waarbij de tweede een maand na de eerste vaccinatie wordt gegeven en de derde vijf maanden na de tweede vaccinatie. Hiervoor kunt u zelf, ook geheel anoniem, bij de GGD terecht, of bij ons wanneer de GGD weer aanwezig zal zijn. Wanneer u deze drie injecties hebt gehad, bent u langdurig beschermd tegen Hepatitis B.


Omdat wij van het EroticCinema Team onze klanten een spannende maar toch ook veilige omgeving willen bieden, hopen wij dat alle mannen die seks hebben met mannen hieraan mee zullen doen.


*gratis toegang
- plaats minimaal 24 uur van tevoren een oproep bij de desbetreffende EC locatie (in forum onderwerp Algemeen of in Trans/Travestie)
- er wordt duidelijk vermeld dat je een crossdresser bent met indicatie tijd, en komt je oproep ook na
- toont je forumbericht bij de kassa op de desbetreffende Travestie Dag
Travestiedag (2).jpg
Plaats reactie
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten