Maarten - 19/07/2019
Ik ben er nog niet geweest maar het contact en vriendelijkheid en snelle reactie is al veel waard tegenwoordig hoop er snel eens heen te gaan denk aan fetisj undercuver ben gay fantaseer naar een meester dan maar gezien de site en het contact alleen al denk ik dat het een zeer goede zaak is zie er naar uit gr maarten
kinquiebart - 09/07/2019
Ik was gisteren op bezoek in de shop. Als crossdresser ben je altijd een beetje op je hoede als je een nieuwe outfit wil kopen. Ik zag een leuke fishnet body én een pracht rood/zwart corset dat ik dolgraag wilde hebben. Maar zou het passen? Het was niet druk in de winkel, dus ik dacht: laat ik het maar gewoon vragen aan de vrouw die achter de toonbank stond (helaas weet ik de naam niet van deze schat). Ze hielp me voortreffelijk om aan een goed passend corset te komen; ze hielp me zelfs in de pasruimte om alle haakjes op de rug goed dicht te krijgen. Daarna liet ze me nog verschillende mogelijkheden zien om de cups mee te vullen. Heerlijk zacht spul. Ik voelde me volkomen vertrouwd bij haar en dat was een erg plezierige ervaring. Chapeau, onbekende dame, voor je vriendelijke manier van helpen. Alleen al voor jou ben ik vanaf nu vaste klant!
stefan - 09/07/2019
echt heerlijk geile dag gehad van de week was echt top!!!
René - 08/01/2019
Was er afgelopen vrijdag , me weer heerlijk vermaakt sex met stelletje en 3 bi mannen heerlijk klaar gezogen , ik bi 51/1.85/90/19x5 . Ik BI
Pieter en Jannie - 16/11/2018
Wij vinden het in de EC Amersfoort geweldig we vermaken ons altijd en ook even een compliment aan Patricia altijd vrolijk en vriendelijk wij komen altijd graag in Amersfoort mijn vriendin Jannie vermaak zich prima en we gaan altijd met een goede humor weer naar huis binnenkort zijn wij zeker weer van de partij EC ga zo door jullie zijn goed bezig en wat ook gezegd mag worden het is daar echt super schoon van ons krijgen jullie op je rapport een dikke 10 PIETER en Jannie
culpas - 22/08/2018
21-8-18 druk alle lockers waren bezet.
Tim - 12/07/2018
1x geweest, toen was het er super druk. Eigenlijk iets te druk. Aanstaande maandag nog eens proberen. Kijken of er nog mooie stellen zijn 👍🏻 Moet wel zeggen dat het netjes en schoon is.
E en S - 05/06/2018
Wij zijn vorige week zaterdag en afgelopen Dinsdag geweest en leuke ervaringen opgedaan. Wij komen zeker weer.
Alex1977 - 22/05/2018
12042018 Geweldige bioscoop en een geweldige ervaring beleefd met een stel. Mochten jullie dit lezen, stel.... contact me maar. Zijn samen weggegaan maar allebei helemaal vergeten naar naam enz
Rick - 03/04/2018
Super eerste ervaring. 20-02 voor het eerst even kijken in afoort en viel met m’n neus in de boter. Twee groepen die toevallig daar hadden afgesproken. Zeker 6 vrouwen en denk zo’n 20 man. Heb even met ene Petra gepraat en mocht vervolgens gewoon lekker mee doen. Super super super !!!! Zou graag in contact komen met mensen die daar ook bij waren of bij die groep hoorde. !!!! Ik wil meer !!!!!
Foxxy - 03/04/2018
Altijd schone sex ruimtes die ik al meerdere malen met veel plezier gebruikt heb.
Sandor - 17/10/2017
Altijd genieten hier, al heel wat geile momenten beleeft......met hem en haar....hehehehe
Lennard - 17/10/2017
Altijd geil en gezellig
LOLA - 15/09/2017
Heerlijke cinema met fijne mensen, wij komen hier regelmatig binnenwippen en oh wat is het hier schoon.....houden zo! x ons
XL_lady - 30/12/2016
Op zaterdag 10/12 voor t eerst geweest als gelegenheidsstel. Super ontvangen en rond geleid door de dame achter de balie. We vonden t erg klein en er was geen gelegenheid om je als stel terug te trekken om eerst even te acclimatiseren aan de omgeving. Verder is er niet echt toezicht op t naleven van de huisregels. [Meerdere keren \"Nee\" of \"Sssstttt!\" moeten zeggen tegen een hinderelijke (respectloze) jongeman] Niet te min alsnog een leuke/spannende middag gehad!!
Erik - 12/10/2016
Complimenten, 5 oktober in de avond langsgeweest. Super dame achter balie, warm welkom, geweldige avond in de cinema gehad. Dank je! Erik
Amalia - 12/08/2016
Heb erg genoten
Willjamcharlsmeerbeek - 13/05/2016
Ik voel me opgemak bij jullie in Amersfoort en Hilversum
liek - 17/10/2015
16/10 2015 voor het eerst met mijn vaste stel bij jullie in de zaak geweest, het was voor ons 3e de eerste keer dat we bij jullie waren. we werden rondgeleid in de zalen en hoe spannend ook waren we snel op ons gemak. we hebben een bijzondere ervaring mogen beleven met meerdere mannen erbij. de winkel vonden we ook overzichtelijk en mooie en geile speeltjes. wie weet tot de volgende keer, want het was zeker nog een keer aan te raden
Kim - 22/06/2015
zeer mooi en ruim opgezette cinema. Erg goede sfeer en geschikt voor stelltjes

Erotic cinema Amersfoort

Erotic cinema Amersfoort

Coninckstraat 4
3811 WJ Amersfoort

033 4756235
amersfoort@eroticcinema.nl

Erotic cinema Amersfoort

Erotic cinema Arnhem

Erotic cinema Arnhem

Steenstraat 118
6828 CP, Arnhem

026 4453345
arnhem@eroticcinema.nl

Erotic cinema Arnhem

Erotic cinema Hilversum

Erotic cinema Hilversum

Vaartweg 24c
1211 JJ, Hilversum

035 6219785
hilversum@eroticcinema.nl

Erotic cinema Hilversum