Gayman036 - 07/11/2018
Vandaag woensdag weer geweest en 3 heerlijke kerels klaar mogen helpen komen met 1 heb ik ongeveer 2 uur liggen spelen zuigen en trekken in de darkroom. ook dit was weer een lange man gespierd en hij was geil op voeten likken. volgende keer kom ik graag door je klaar.. je was geweldig zoals je met kontje verwende.. dan mag je verder gaan met me. hoop je snel weer te zien en voelen.
Gijs - 07/11/2018
Wie weet of er op woensdag vanaf 11 uur het al druk is? Komen er ook dames?
Cracker - 07/11/2018
Vandaag een super dag gehad in EC Hilversum. Er waren twee fantastische stellen aanwezig die de aanwezigen heerlijk hebben vermaakt. Lieve stellen dank voor de heerlijk mid dag/avond.
little - 07/11/2018
Afgelopen donderdag in de EC Hilversum geweest. Na 2 stellen te hebben gezien en hun vrij partijen keek ik een film in de hetero cinema. Tijdens de film kwam er een jonge dame en ze was wat verlegen maar ik knoopte een gesprekje met haar aan en mocht naast haar zitten. Ze had lingerie aan waar ik helemaal geil van werd. Mijn lul klopte en werd stijf. Ik mocht naar haar kijken en niet lang daarna zijn we met een andere man die samen met mij haar aansprak vrijen. Nou wat was dat heerlijk. Ze werd gelikt en kwam klaar. Ze werd safe geneukt en kwam klaar. Ze trok mij af terwijl ik een condoom om had. Ik spoot het helemaal vol zaad. Ik kon het zelf niet opbrengen haar te neuken maar wat was ze super! Heerlijke naturel borsten en tepels. Ik hoop dat ze weer komt want dan gaan we zeker neuken! En vooral samen douchen want dat was ik vergeten te vragen, dat lijkt me heerlijk!
Ester - 07/11/2018
Ik wil graag komen op de 26ste Alleen twijfel ik nog op de terug reis. Zelf zou ik willen komen als vrouwelijke horror teen baby. Staan jullie dit toe ?
Stel02 - 14/08/2018
Wat een verwennerij van keurige mannen, beleefd en vriendelijk. Niets te klagen gehad. Het was een geile eerste ervaring! Top!
Pablo - 01/08/2018
Gezellig verblijf, afgelopen woensdag als stel om 12 uur de cinema bezocht. Genoeg ruimte, net en schoon , maar veel belangrijker voor Mieke lieve mannen die haar heerlijk verwenden. Voor herhaling vatbaar.
Gayman036 - 01/08/2018
gisteren voor het eerst geweest, was wel even spannend. er waren wel wat mannen. na zes uur kwam er een hele mooie lange geile man binnen met tatoeages. hij kleed zich voor mij uit. wauw wat een lichaam had hij en die kont..! we hebben wat om elkaar heen gedraaid en elkaar bekeken. we zijn samen een paar maal naar de darkroom gegaan waar we samen met elkaar bezig wilde zijn. ik heb hem getrokken en hij ging liggen op het bed en ben gaan zuigen aan zijn geile pik mmmm, daarna heb staande gevingerd en tegen hem op staan rijen. hij kwam geil klaar. Mocht je je zelf herkennen zou graag nog eens met je sex hebben.
Bink - 04/05/2018
Super spannende locatie met onwijs geilzellige mensen. Kom hier al een poosje en blijf dit ook zeker doen.
Jhon - 04/05/2018
Ik wil graag komen met me geile vrouwtje kim en haar lekker laten neuken door anderen mannen ik doe zelf. Ook. Mee ze houd van gebeft. Worden ze houdt. Van pijpen en lekker. Lang geneukt willen en onder. Gespoten willeen worden. Neuken met condoomgebruik
rob - 04/05/2018
Ben Bi, kom snel langs met mijn vaste maatje. Onze fantasie is om iets te ondernemen met meerdere (m/v). :-)
hansje-tv - 04/05/2018
Was dinsdag 6 februari op de travestie dag. Echt een geweldige middag gehad. Een aanrader.
mart - 04/05/2018
dit lukt wel
nylon - 04/05/2018
3/4/18 mijn 1ste ervaring in Travestie bij EroticCinema. Ik werd vriendelijk ontvangen en rondgeleid. Voor mij was t heel spannend, maar voelde me al gauw op mijn gemak. Nylon
hansje-tv - 04/05/2018
Was afgelopen dinsdag op de travestiedag als Hansje. Het was super gezellig, zeker een aanrader.
Wouter - 04/05/2018
Het ziet er mooi is het 13.00 al druk met bezoek Door de weeks
Sandra - 04/05/2018
Ik ga vandaag lekker hier naar deze sex cinema en lekker naakt wie wil er mee doen iedereen naakt hmmmmmm ben eerder ook geweest super plek om lekker los te gaan :-))
Miranda - 04/05/2018
Komen er morgen stellen of geile mannen ??
Miranda - 04/05/2018
Hoi komen er morgen ook stellen of geile mannen ??
erik - 04/05/2018
Afgelopen vrijdag voor het eerst geweest in Hilversum en jullie zien mij zeker vaker wat een geweldige avond tot snel
erik - 04/05/2018
Afgelopen vrijdag voor het eerst geweest in Hilversum en jullie zien mij zeker vaker wat een geweldige avond tot snel
Stel m/v - 04/05/2018
We gaan woensdag samen
rob - 09/06/2017
Ben Bi, kom snel langs met mijn vaste maatje. Onze fantasie is om iets te ondernemen met meerdere (m/v). :-)
driekeerpotent - 20/12/2016
een super schone bioscoop, ik vind het alleen jammer dat er van de lingeriedag een naaktdag gemaakt is, het is juist zo spannend om een lul uit een slip te halen of met en doorzichtige slip rond te lopen.
Sexlife - 17/11/2016
Vandaag ons 1ste ervaring in een eroticcinema. We werden vriendelijk ontvangen en rondgeleid. Al de mensen beneden thumbs up voor jullie allen want voor mij was t heel spannend maar voelde me al gauw op mijn gemak. Bedankt
stel uit alkmaar - 12/07/2016
SUPER vriendelijk personeel.!! ruimtes zijn alleen wat klein en erg heet. Verder is het schoon netjes en niet te druk..mannen die er waren vandaag waren ook super vriendelijk
Danielle en martijn - 12/07/2016
Wij gaan zo even langs komen. Zijn benieuwd. Beide 39
stel uit alkmaar - 06/07/2016
super vriendelijk personeel !! De ruimtes zijn duidelijk en schoon. werd op een gegeven moment wel erg heet. zeker voor herhaling vatbaar.
Dick - 09/02/2016
Erg goed
robinr - 09/02/2016
Ben nog steeds blij jullie \"eens\" ontdekt te hebben. Ga zo door.... (mooie nieuwe website trouwens)
Gert-jan - 09/02/2016
Hoi ik kom binnen kort voor de eerste keer mijn vraag is er ook sex aanwezig Met vriendelijke groet
Gert-jan - 04/01/2016
Hoi ik kom binnen kort voor de eerste keer mijn vraag is er ook sex aanwezig Met vriendelijke groet
Nicola - 04/01/2016
Ik kom 3 december a.s. naar de nudistendag in Hilversum. Volgens een bekende een aanrader. Ik hoop dat ik niet teleurgesteld werd.
Koen - 04/01/2016
Ik vond het gezellig en heeel schoon en netjes een stelletje gezien maar ging snel weg was te druk voor hun? Over het algemeen gezellig doen we nog een keer 👍😀
Koen - 04/01/2016
Ik vond het gezellig en heeel schoon en netjes een stelletje gezien maar ging snel weg was te druk voor hun? Over het algemeen gezellig doen we nog een keer 👍😀
maik - 31/08/2015
Hallo, ik kom morgen voor de 1e keer in me leven even een kijk je nemen heb zin in spanning lekker helemaal naakt te zijn alleen mijn vraag is Hoe het nou gaat wat moet ik doen en is er ook sex aanwezig ? Of dat niet
René - 31/08/2015
Op donderdag 18 juni 2015 de naakt/nudisme thema-middag bezocht. Er was vrij vroeg een stel, waarvan de vrouw eerst door de man in de darkroom werd opgewarmd, waarna de overige bezoekers met haar mochten spelen. Dat gebeurde met respect. Ik heb de andere vrouwen/stellen gemist (zoals op diverse sites deze mensen zich voorstellen), dat had de gezelligheid verhoogd. Mooie en schone locatie. Fijn dat er een koffieapparaat is (heb ik de mogelijkheid van thee gemist?). Ik kom zeker terug.
Jan - 31/08/2015
Wat een ontzettend gezellige en schone locatie met spannende speeldingen :)
wesley - 20/04/2015
Zeer gezellig
Ferhit - 20/04/2015
Mooie en schone locatie,leuke ruimtes om spannende dingen te doen.
Gizmo - 07/01/2015
Mooie bios en leuke speelmogelijkheden
Lex - 07/01/2015
top zaak erg gezellig
david - 10/12/2014
spannende sfeer en zeer vriendelijk personeel !

Erotic cinema Amersfoort

Erotic cinema Amersfoort

Coninckstraat 4
3811 WJ Amersfoort

033 4756235
amersfoort@eroticcinema.nl

Erotic cinema Amersfoort

Erotic cinema Arnhem

Erotic cinema Arnhem

Steenstraat 118
6828 CP, Arnhem

026 4453345
arnhem@eroticcinema.nl

Erotic cinema Arnhem

Erotic cinema Hilversum

Erotic cinema Hilversum

Vaartweg 24c
1211 JJ, Hilversum

035 6219785
hilversum@eroticcinema.nl

Erotic cinema Hilversum